Ο Αρμάνι χάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του την Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου για λόγους υγείας
Ο Τζόρτζιο Αρμάνι
AP Photo/Luca BrunoΤις δύο επιδείξεις του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου αναμένεται να χάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Τζόρτζιο Αρμάνι, για λόγους υγείας.
Ο 90χρονος θρύλος της μόδας «αναρρώνει αυτή τη στιγμή στο σπίτι του» όπως έκανε γνωστή η εταιρεία του σε ανακοίνωσή της, με την ανάρρωσή του να ακολουθεί την σύντομη νοσηλεία του στο Μιλάνο.
«Έχει εργαστεί με τη συνήθη αφοσίωση του στη νέα κολεξιόν» και θα παρακολουθήσει τις επιδείξεις ανδρικών ενδυμάτων το Σάββατο (21/6) και τη Δευτέρα (23/6) εξ αποστάσεως, όπως πρόσθεσε η εταιρεία.
Να σημειωθεί ότι, όπως μεταδίδει το BBC, είναι η πρώτη φορά που ο Αρμάνι χάνει μια από τις πασαρέλες του, σε μια καριέρα που εκτείνεται σε πάνω από πέντε δεκαετίες.
Οι επιδείξεις της επόμενης εβδομάδας θα παρουσιάσουν τις συλλογές Άνοιξη-Καλοκαίρι 2026 της ομότιτλης μάρκας του.
Πάντως σύμφωνα με πηγές αναμένεται να δώσει το «παρών» στις επερχόμενες επιδείξεις του μπραντ στο Παρίσι στα τέλη Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε καμπάνια ανδρικών ενδυμάτων του Giorgio Armani θα πρωταγωνιστήσει ο Μάρτιν Σκορτσέζε
Ιράν: «Τυχόν παρέμβαση των ΗΠΑ κινδυνεύει να αποσταθεροποιήσει την περιοχή»
13:45
ΕΛΣΤΑΤ: Υποχώρησε στο 8,2% η ανεργία τον Νοέμβριο
13:36
Γονείς για δεύτερη φορά ο ηθοποιός Τομ Χίντλστον και η σύζυγός του Ζάουι Άστον
13:27
Διπλωματικές πηγές: Η Ελλάδα έτοιμη να υποδεχτεί εγκαυματίες από την τραγωδία στο Κραν Μοντανά
13:20