ΜΟΔΑ

Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν έχει χρόνο για ξόδεμα και έτσι της αρέσει

Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν έχει χρόνο για ξόδεμα και έτσι της αρέσει

Multitasker, πολυμήχανη, καριερίστρια. Μητέρα, σταρ, σχεδιάστρια, πρώην ποπ σταρ. Σύζυγος Μπέκαμ. Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι πολλά αλλά πάντα έχει μια προτεραιότητα. Την οικογένεια της.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου Sunday People "δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή. Τα τέσσερα μου παιδιά και ο Ντέιβιντ είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Όταν έχουμε κάποια εκδήλωση η συνάντηση με τους δασκάλους είμαι εκεί. Ο Ντέιβιντ κι εγώ σπάνια απουσιάζουμε και οι δυο μαζί. Είμαστε εκεί όταν τα παιδιά κάνουν τις εργασίες τους, την ώρα του μπάνιου και την ώρα του ύπνου".

Στην πραγματικότητα προτιμά να κάνει όλες τις δουλειές μιας μαμάς μαζί με τον σύζυγό της ή και μόνη εάν αυτό χρειαστεί. Η Μπέκαμ παίρνει από το σχολείο καθημερινά την 5χρονη κόρη της Χάρπερ.

"Το να πληρώνει κανείς κάποιον για να κάνει αυτές τις δουλειές για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη δεν το θεωρώ λάθος, αλλά για μένα είναι σημαντικό να τα κάνω η ίδια", δήλωσε.

Victoria Beckham Sunday Times Style Jason Hetherington 04 620x765

Λίγες εβδομάδες πριν η Μπέκαμ εξομολογήθηκε στο Harper's Bazaar το δερματολογικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, αναφέρθηκε στις θεραπείες και αγωγές που κάνει και απέκλεισε κάθε πιθανότητα να κάνει πλαστική στο πρόσωπο της. "Δεν θέλω να είμαι από εκείνες τις γυναίκες που έχουν σώμα 75αρας και πρόσωπο 25αρας" είπε.

Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν σκοπεύει να είναι σε κανένα επόμενο σχήμα των Spice Girls καθώς η καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας την δικαίωσε. Το περασμένο μήνα η Μπέκαμ παρουσίασε μια επιτυχημένη συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης αλλά "επένδυσε" και στη φιλανθρωπία καθώς επισκέφτηκε αποστολή της οργάνωσης UNAIDS μαζί με τον γιο της Μπρούκλιν στην Κένυα.

Victoria Beckham Sunday Times Style Jason Hetherington 01 620x845

ΔΗΜΟΦΙΛΗ