ΜΟΔΑ

Γκουίνεθ Πάλτροου: πως έγινε ξανά η πιο μισητή σταρ του κόσμου σήμερα φορώντας κόσμημα

Γκουίνεθ Πάλτροου: πως έγινε ξανά η πιο μισητή σταρ του κόσμου σήμερα φορώντας κόσμημα

H Γκουίνεθ Πάλτροου, μια γυναίκα που η Αμερική αγαπά να μισεί για περισσότερους από έναν λόγους (είναι διάσημη, ήταν με τον Μπραντ Πιτ, ήταν με τον Κρις Μάρτιν, είναι πορφυρογέννητη, είναι πλούσια, έχει κάποια συμπαθητικά παιδιά κοκ) φωτογραφήθηκε για το τεύχος Νοεμβρίου του Harper's Bazaar.

Η συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση είναι ενδιαφέρουσα αλλά το ενδιαφέρον των social media τράβηξε το shooting του Alexi Lubomirski.

Σε αυτό η βραβευμένη με Όσκαρ 44χρονη ηθοποιός φοράει κοσμήματα αξίας 73.400 δολαρίων και αποκαλυπτικά μπικίνι ποζάροντας σε διαδρόμους super market με κανονικούς “θνητούς” ανθρώπους/props για τις ανάγκες του editorial. To shooting, ανορθόδοξο και προκλητικό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με μερίδα των media να το χαρακτηρίζει μια “αστειότητα” γιατί "ποιος πάει για ψώνια, έτσι;". Υπερβολική αντίδραση; Ναι. Απρόσμενη; Όχι.

Ίσως όλα αυτά να μην είχαν συμβεί αν δεν της είχε αποδοθεί ο τίτλος της πιο μισητής σταρ στον κόσμο το 2013.

Τότε η φυλλάδα Star χαρακτήρισε την ιδρύτρια της εταιρίας Goop την πλέον αντιπαθή διάσημη σήμερα. Aφορμή του περιοδικού οι φανατικοί haters της Πάλτροου που τη χαρακτηρίζουν “ψωνισμένη”, “μια πλούσια και διάσημη που προσπαθεί να υποδυθεί την μέση Αμερικάνα με εξωφρενικές συμβουλές για διατροφή, lifestyle και διαπαιδαγώγηση”.

Σχολιάζοντας τρία χρόνια αργότερα την αντιπάθεια στο πρόσωπο της η Πάλτροου είπε στην εκπομπή Hardtalk του BBC:

“Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι ο αυθεντικός εαυτός μου. Αν με γνωρίσεις θα δεις ποια πραγματικά είμαι. Μ' αρέσει να ζω τη ζωή, να διασκεδάζω, να τρώω, και πραγματικά είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου και δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μου που κάνει πολλούς να βγάζουν για μένα συμπεράσματα που δεν ισχύουν”.

Ηaters gonna hate, κεφάλαιο 365ο.

gwyneth paltrow november 2016 01

ΔΗΜΟΦΙΛΗ