ΜΟΔΑ

Bella Hadid & Jasmine Τookes: ποια θα φορέσει το στηθόδεσμό των $3 εκατ. στο ερωτικό show του 2016;

Bella Hadid & Jasmine Τookes: ποια θα φορέσει το στηθόδεσμό των $3 εκατ. στο ερωτικό show του 2016;

Όλα θα συμβούν όπως τα όρισε η φύση και η αγορά των lingerie. Η εταιρία εσωρούχων Victoria's Secret αρχίζει να ζεσταίνει τη μηχανή του αισθησιασμού με αφορμή το επόμενο show της στην Πόλη του Φωτός και φέτος η μικρή αδελφή της Gigi, η 20χρονη Bella Hadid θα κάνει το ντεμπούτο της.

Η Bella ακολουθεί τα βήματα της αδελφής της στην πλουμιστή πασαρέλα και η audition της για να περπατήσει όσο σέξι οφείλει, δημοσιοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρίας lingerie.

Aκολουθώντας το παράδειγμα της Gigi Hadid που έχει ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός η μικρότερη της οικογένειας των καλών γονιδίων Bella θα διεκδικήσει τη δική της θέση στους Αγγέλους. Αυτό δεν είναι το μόνο νέο από το μέτωπο των αραχνούφαντων προϊόντων.

https://www.instagram.com/p/p

Μετά τις Ζιζέλ Μπούντχεν, Κλόντια Σίφερ, Τάιρα Μπανκς και αναρίθμητες άλλες καλλονές που φόρεσαν τον πολύτιμο στηθόδεσμο η Καλιφορνέζα Jasmine Tookes θα είναι η εκλεκτή που θα φορέσει επάνω της το αξίας $3 εκατ. στηθόδεσμο, Fantasy Bra 2016.

H Τοokes υποδύθηκε ότι δεν γνώριζε ότι θα ποζάρει με το Fantasy Bra 2016 όχι και τόσο καλά.

https://www.instagram.com/p/p

Πραγματικά η Jasmine Tookes προσπάθησε αρκετά να υποδυθεί ότι δεν-πίστευε-τι-της-συμβαίνει.

https://www.instagram.com/p/p

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μαζί με όλες αυτές τις γυναίκες-σύμβολα που πάντα θαύμαζα", δήλωσε το μοντέλο είπε και μετά πρόλαβε να πεταχτεί και μέχρι μια έπαυλη, αυτή των ονείρων της, για τη Vogue.

https://www.instagram.com/p/p

Το σουτιέν αυτή τη φορά είναι διαφορετικό, θα είναι πιο "άγριο", όπως το προφίλ που θέλει να καλλιεργήσει η εταιρία για την Tookes αφού θα έχει και σμαράγδια που μαζί με τις άλλες πέτρες θα σχηματίζουν καρφιά και ακίδες.

Αυτή είναι η ιδέα του σχεδιαστή 'Εντι Μπόργκο που εκτίμησε και αποφίασε από κοινού μαζί του η δημιουργική διευθύντρια των σόου της Victoria's Secret Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου.

https://www.instagram.com/p/p

Φέτος ο Μπόργκο έφτιαξε με πηλό και την βοήθεια της τεχνολογίας το μπούστο της Tookes για μια ιδανική εφαρμογή του Fantasy Bra που σχεδιάστηκε σε έξι μήνες, κατασκευάστηκε μετά από 700 ώρες δουλειάς και κουβαλάει επάνω του 9.000 πολύτιμες πέτρες πάνω σε 450 καράτια χρυσού. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του σουτιέν πήρε επτά μήνες αλλά τα σμαράγδια κάνουν την υπόθεση πιο προσωπική για την Tookes.

Είναι η αγαπημένη της πέτρα.

Bonus: το ντιμπέιτ της Βella

Είναι αυτό το πορτρέτο της στο Instagram πειραγμένο ψηφιακά; Έκανε photoshop; Έχει όντως λεπτή μέση; Τι συμβαίνει με την Hadid σε αυτή τη photo; Το διαδίκτυο δεν μπορεί να αποφασίσει.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ