ΜΟΔΑ

Πως η Victoria's Secret εκθειάζει τη γυναικεία ομορφιά χωρίς photoshop

Πως η Victoria's Secret εκθειάζει τη γυναικεία ομορφιά χωρίς photoshop

Ή αλλιώς πως οι ραγάδες έκαναν την Jasmine Tookes πιο όμορφη από όσο είναι. Οι φωτογραφίες της 24χρονης καλλονής από την Καλιφόρνια που είναι και η εκλεκτή στο πλουμιστό ετήσιο fest των lingerie, είναι διαφορετικές από όσες έχουν προηγηθεί. Το μυστικό είναι στις λεπτομέρειες, στα σημάδια του σώματος που κουβαλάει το μοντέλο χωρίς ενοχή.

Φέρνοντας στο προσκήνιο μια όχι αψεγάδιαστη αλλά ανθρώπινη ομορφιά, η εταιρία απαθανάτισε και έδωσε στη δημοσιότητα πορτρέτα της 24χρονης με το αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων στηθόδεσμο, το Bright Night Fantasy, και τα ανθρώπινα ελαττώματα της.

Χωρίς να περάσει ψηφιακή επεξεργασία η εταιρία κάνει ένα βήμα προς μια πιο γήινη, όχι πλαστικοποιημένη γυναικεία ομορφιά υπενθυμίζοντας ότι η τελειότητα βρίσκεται στις ατέλειες –ή έτσι θέλουμε να το ερμηνεύσουμε.

“Δεν είχα ιδέα ότι θα με επέλεγαν για να φορέσω το Bright Night Fantasy Bra” είπε η Tookes. “Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Δεν ξέρω πώς με επέλεξαν αλλά με τιμά ιδιαίτερα που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία και που θα περπατήσω στην πασαρέλα με αυτό το πανέμορφο εσώρουχο” πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/p

H κίνηση της εταιρίας χαιρετήθηκε στα social media όπως θα περίμενε κανείς.

Αν και πολλοί σχολίασαν κακοπροαίρετα την απόφαση της εταιρίας να δημοσιοποιήσει πορτρέτα με ραγάδες, με σημάδια του ανθρώπινου σώματος που συναντώνται συχνά, η Victoria's Secret έδωσε μια εύγλωττη απάντηση σε όσους την έχουν κατηγορήσει για την υπερβολική, σχεδόν ψεύτικη, επεξεργασία παλαιότερων γυναικείων πορτρέτων.

https://www.instagram.com/p/p

Εννοείται ότι ίσως αυτή η κίνηση της εταιρίας είναι ένα άνοιγμα σε καταναλώτριες που προσέχουν τις λεπτομέρειες και τη στρατηγική στην επικοινωνία της ομορφιάς. Το 2014 εταιρία με casual ρουχισμό αποφάσισε να χρησιμοποιήσει στους καταλόγους και τις καμπάνιες της φωτογραφίες χωρίς Photoshop. Οι γυναίκες εκτίμησαν την κίνηση και χάρισαν 20% αύξηση στα έσοδα.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ