ΜΟΔΑ

Η Kένταλ Τζένερ επέστρεψε στο Instagram με 1.5 εκατ. likes σε ένα 24ωρο

Η Kένταλ Τζένερ επέστρεψε στο Instagram με 1.5 εκατ. likes σε ένα 24ωρο
Youtube

Η Kένταλ Τζένερ έκανε την κοινότητα του Instagram να νιώσει δυσάρεστα όταν αποφάσισε να διαγράψει ξαφνικά τον λογαριασμό της στο Instagram, μόλις λίγες ώρες αφότου είχε δημοσιεύσει ένα διαφημιστικό βίντεο με εσώρουχα κι ενώ είχε δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια για τη φωτογράφηση της ως μπαλαρίνα στην ισπανική Vogue.

Ήθελα να αποτοξινωθώ. Χρειαζόμουν ένα μικρό διάλειμμα", ανέφερε το μοντέλος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, βάζοντας ένα τέλος στις φήμες και δίνοντας εξήγηση για την αιφνιδιαστική της κίνηση: "Ήμουν συνέχεια πάνω από το Instagram. Κάποιες φορές ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα αμέσως μόλις ξυπνούσα και το τελευταίο πριν κοιμηθώ. Ένιωσα ότι ήμουν εξαρτημένη".

Βέβαια, ως απόλυτη μάστορας των social media η Κένταλ Τζένερ επέστρεψε και αυτό σημαίνει ότι τα likes και οι χαιρετισμοί πέφτουν βροχή.

Ποστάροντας τρία στιγμιότυπα από έξοδο της, μάλλον σε μία από τις εμφανίσεις του Κάνιε Ουέστ στα πλαίσια της περιοδείας του Saint Pablo η Τζένερ απολαμβάνει ξανά την παρουσία της στο κοινωνικό δίκτυο που κλασικά την αποθεώνει. Μία από τις αναρτήσεις της μάζεψε περισσότερα από 900.000 likes σε λιγότερο από τρεις ώρες. "Όμως αυτή η επιστροφή μοιάζει διαφορετική από την προηγούμενη Τζένερ" σχολιάζει η Vogue που τερματίζει την ανάλυση post μετά από post. "Στις ατμοσφαιρικές της αναρτήσεις η Τζένερ έχει μια πιο καλλιτεχνική προσέγγιση από το παρελθόν" αναφέρει...

kendall

Το αν η επιστροφή σημαίνει ότι η πάντα ασίγαστη Κένταλ Τζένερ θα κάνει το Instagram μέρος της καλλιτεχνικής περσόνας που καλλιεργεί τελευταία θα αποδειχθεί σύντομα. Για την ιστορία ας θυμηθούμε ότι η Κένταλ Τζένερ μετράει 68.5 εκατ. followers και μόλις πριν ένα χρόνο έσπασε τα κοντέρ με τη λήψη της όπου είχε κάνει τα μαλλιά της καρδιές. Η φωτογραφία ήταν το πιο δημοφιλές selfie του Instagram για το 2015 με 3.2 εκατομμύρια likes.

kendall jenner

ΔΗΜΟΦΙΛΗ