ΜΟΔΑ

«Στρατηγός Γουίνστον»: το μυστικό όπλο της Μελάνια Τραμπ στον πόλεμο του στιλ

«Στρατηγός Γουίνστον»: το μυστικό όπλο της Μελάνια Τραμπ στον πόλεμο του στιλ

Το στιλ της δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτη, ωστόσο η Μελάνια Τραμπ έχει προκαλέσει ρήξη στη βιομηχανία της μόδας. Kάποιοι σχεδιαστές υπερασπίζονται το στιλ της ενώ άλλοι θέλουν να μποϊκοτάρουν τις δημόσιες εμφανίσεις της. Πλέον όμως η μελλοντική πρώτη κυρία των ΗΠΑ μπορεί να είναι εφησυχασμένη. Στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ η εμφάνιση της θα είναι επιτυχημένη.

Η Μελάνια Τραμπ εξασφάλισε συνεργασία με την Στέφανι Γουίνστον Γούλκοφ, την μετρ του Met Gala, η οποία και θα επιμεληθεί την εμφάνιση της νέας Πρώτης Κυρίας στην ορκωμοσία του 45ου προέδρου και το βιογραφικό της είναι εντυπωσιακό.

Η Γούλκοφ έχει υπάρξει της Vogue και είναι η γυναίκα που σχεδίασε στρατηγικά το γκαλά για να γίνει μια επέκταση ουσιαστικά της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης στο Lincoln Center. Το παρατσούκλι της ταιριάζει πολύ, λένε όσοι τη γνωρίζουν ως "Στρατηγός Γουίνστον" -έτσι την φώναζε άλλωστε η μέντοράς της Αnne Wintour.

Η Γουίνστον, η οποία σύμφωνα με πηγές "έχει όλους τους σχεδιαστές στην ατζέντα της", είναι παλιά φίλη με την Μελάνια Τραμπ και εθεάθη στις αρχές της εβδομάδας στον πύργο του Τραμπ μαζί με τον Τομ Μπάρακ, που είναι ο επικεφαλής της τελετής ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Αμερικανού Προέδρου. Σύμφωνα με την Page Six, η Γούλκοφ, που ηγείται της εταιρείας SWW Creative, είναι σύμβουλος του.

Η αντιμαχία για τη Μελάνια Τραμπ συνεχίζεται

Tην προηγούμενη εβδομάδα η σχεδιάστρια Sophie Theallet ανακοίνωσε ότι δεν θα ντύσει την Μελάνια Τραμπ ενώ παράλληλα ενθάρρυνε και άλλους σχεδιαστές να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Επιχείρημα της ότι "αγωνίζεται για την διαφορετικότητα, την ατομική ελευθερία και τον σεβασμό προς και για όλους" οπότε βρίσκει τη ρητορική του Τραμπ και της οικογένειας του αντίθετη με όλα όσα η ίδια πιστεύει. Ωστόσο η βιομηχανία μόδας υιοθέτησε μια σιωπηρή στάση απέναντι στο κάλεσμα της. Michael Kors, Diane von Furstenberg, Carolina Herrera και άλλοι διάσημοι μάστορες του αμερικανικού στιλ αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε μια αντιμαχία που δίχασε τον κόσμο της μόδας.

Ωστόσο ο ισχυρός Αμερικανός της μόδας Tommy Hilfiger πήρε θέση. "Νομίζω ότι η Μελανία είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και νομίζω ότι κάθε σχεδιαστής θα ήταν υπερήφανος να την ντύσεi. Και η Ιβάνκα είναι εξίσου όμορφη και έξυπνη, αν και φοράει τα δικά της ρούχα της. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να μπλέκουν την πολιτική σε τέτοια θέματα. Όπως όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι να ντύνουν την Μισέλ Ομπάμα. Δεν θα βρει κανείς κάτι πιο όμορφο από την Ιβάνκα ή την Μελανία" σχολίασε.

hilfi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ