ΜΟΔΑ

Η Πάμελα Άντερσον ήταν πάντα μια δημόσια γυναίκα

Η Πάμελα Άντερσον ήταν πάντα μια δημόσια γυναίκα
Pamela Anderson/ Raw

Με μια ανάρτηση στο Instagram της, η πρώην πρωταγωνίστρια του “Baywatch” γιόρτασε τη θεραπεία από τον ιό με τον οποίο ζούσε για 16 χρόνια, αυτόν της ηπατίτιδας C.

“Πριν 16 χρόνια, η είδηση μου είχε παρουσιαστεί σαν θανατική ποινή. Νομίζω πως είχε μεγάλο αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση μου. Παρόλο που εξωτερικά έδειχνα πως είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση, υπήρχε πάντα ένα μαύρο σύννεφο που με ακολουθούσε. Δεν μου έχει προκληθεί κάποια βλάβη στο συκώτι ή κάποια άλλη παρενέργεια. Ζω τη ζωή μου, όπως θέλω, αλλά πράγματι ο ιός θα μπορούσε να μου έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Οπότε, ήταν μεγάλη ευλογία το ότι μπόρεσα να λάβω το φάρμακο” είχε δηλώσει τον Αύγουστο στο περιοδικό “People”.

Τολμηρή ή υπερβολική; Η 48χρονη ηθοποιός μάλλον χαμογελάει εάν έχεις ένα τέτοιο ερώτημα στο μυαλό σου. Άλλωστε ήταν από πάντα μια γυναίκα που ζούσε εν δήμω. Η μητέρα δύο παιδιών, αποκάλυψε το 2002 πως μολύνθηκε από τον ιό της ηπατίτιδας C από μια βελόνα τατουάζ που μοιράστηκε με τον τότε σύζυγό της, τον ελληνοαμερικανό Τόμι Λι. “Θεραπεύτηκα. Μόλις το έμαθα” έγραψε στην ανάρτηση της στο Instagram αλλά μην εντυπωσιάζεσαι. Η Πάμελα θα συνεχίσει να δημοσιοποιεί το βίο της όπως κάνει χρόνια τώρα, με ή χωρίς κόκκινο μαγιό. Ακολουθούν πέντε στιγμές που έζησε δημόσια.

Όταν την ανακάλυψαν σε στάδιο

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο η Πάμελα Άντερσον ήταν ένα κορίτσι στην κερκίδα ενός σταδίου που την επέλεξε ο κάμεραμαν για να τη δειγματίσει στις μεγάλες οθόνες ενός ματς των BC Lions το καλοκαίρι του 1989. Η φρεσκάδα της εκτιμήθηκε, η εταιρεία Labatt Brewing Company το λογότυπο της οποίας ήταν εκτυπωμένο στο t-shirt της αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί και κάπως έτσι η Άντερσον είχε δημοσιοποιηθεί χωρίς να το γνωρίζει για να γίνει το κορίτσι που πουλούσε προϊόντα, σεξ, σε συνδυασμό ή και μόνα τους.

Όταν την ανακάλυψε το Playboy

Στα τέλη της ίδιας χρονιά η Άντερσον φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy για το τεύχος Οκτωβρίου του 1989. Έκτοτε έγινε ένα από τα πιο εμβληματικά αν και πλαστικά Κουνελάκια του περιοδικού που πλέον δεν θα είναι ποτέ το ίδιο.

Όταν ανακάλυψε την C. J. Parker

Φορώντας το κόκκινο ολόσωμο μαγιό η Καναδή έγινε το pin up των 90s με αφορμή το δημοφιλές Baywatch στο οποίο και συμμετείχε τρέχοντας πάνω κάτω πάνω κάτω κοκ.

Όταν την ανακάλυψε το διαδίκτυο

Οι βιντεοσκοπημένες ερωτικές περιπτύξεις της από τον μήνα του μέλιτος με έναν από τους άντρες της καρδιάς της, τον Τόμι Λι, έγιναν viral στο διαδίκτυο όταν ο Όστιν Μουρ, ηλεκτρολόγος και πορνοστάρ, εκδικήθηκε τον Τόμι Λι και διέρρηξε το σπίτι τους. Το χρηματοκιβώτιο βάρους 220 κιλών περιείχε κοσμήματα και μία κασέτα διάρκειας 54 λεπτών, κάποια από αυτά με περιπτύξεις σκληρού σεξ. Η ερασιτεχνική ταινία έκανε την Άντερσον την πιο “κατεβασμένη” γυναίκα στο Ίντερνετ, σύμφωνα με το Guinness World Records.

Όταν ανακάλυψε τους φίλους μας τα ζώα

Το 2003 γδύθηκε για τη διαφημιστική εκστρατεία της PETA με τίτλο “Καλύτερα να μείνω γυμνή παρά να φορέσω γούνα”. Tρία χρόνια αργότερα το επαναλαμβάνει σε κοινή θέα με άλλους διαδηλωτές στη μπουτίκ της Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ στο Λονδίνο. Ήταν μια εορταστική εκδήλωση πριν τα ανθρωπιστικά βραβεία της PETA.

Όταν γιόρτασε τη θεραπεία της με μία ανάρτηση στο Instagram

https://www.instagram.com/p/p

“Προσεύχομαι για όποιον ζει με ηπατίτιδα C να τηρεί τα κριτήρια ή να διαθέτει τα χρήματα για την θεραπεία. Περισσότερα θα είναι διαθέσιμα σύντομα. Ξέρω πως η θεραπεία είναι ακόμα δύσκολο να ληφθεί” έγραψε γελώντας όπως ακριβώς την μάθαμε, γυμνή και ευτυχισμένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ