ΜΟΔΑ

Στο γυμναστήριο με τους Αγγέλους. Πώς τα top models αποκτούν ΑΥΤΟ το σώμα

Στο γυμναστήριο με τους Αγγέλους. Πώς τα top models αποκτούν ΑΥΤΟ το σώμα

Aν και οι περισσότεροι νιώθουμε ότι καταφέραμε ένα άθλο μόνο και μόνο επειδή κάναμε εγγραφή στο γυμναστήριο τα Αγγελάκια της Victoria's Secret αποδεικνύουν ότι καταφέραμε το τίποτα.

Το hashtag #Trainlikeanangel στο Instagram αποκαλύπτει την προπόνηση και τα προγράμματα εκγύμνασης που με θρησκευτική ευλάβεια ακολουθούν τα super models για να μπορέσουν να αποπλανήσουν φωτογράφους και κοινό στο ετήσιο φεστιβάλ φαντασίωσης και φέτος, πριν περπατήσουν στην πασαρέλα του Παρισιού στις 5 Δεκεμβρίου, οι Άγγελοι ίδρωσαν πολύ.

"Τα κορίτσια γενικά ξεκινούν τη σκληρή προπόνηση ένα μήνα πριν από το casting και εαν επιλεχθούν συνεχίζουν σε ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς ανεβάζοντας την ένταση μέχρι και μια ημέρα πριν το σόου" λέει ο Michael Olajide Jr, συν-ιδρυτής της Aerospace, που αναλαμβάνει την προπόνηση τους. "Η διατροφή είναι σημαντική" συμπληρώνει. "Τα Aγγελάκια πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα για να εξυπηρετήσουν το σκοπό, να φορέσουν και να αναδείξουν τα εσώρουχα".

Κάθε κορίτσι ακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα ανάλογα με τις συνήθειες και τις ανάγκες της. Υπάρχουν κορίτσια που προπονούνται μαζί μου δύο φορές την ημέρα και υπάρχουν κορίτσια που εναλλάσσουν την εκγύμναση τους κάνοντας τη μια μέρα yoga και την άλλη μπαλέτο. Κάθε σώμα είναι πραγματικά μοναδικό" λέει ο Olajide που γνωρίζει ότι το να χτίζεις ένα σώμα σαν αυτό που συντηρούν τα Αγγελάκια είναι μια εργασία full time με απαιτήσεις.

Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά τους

Η πυγμαχία κάνει τη διαφορά

https://www.instagram.com/p/p

Η πυγμαχία τελευταία έχει αναδειχθεί σε ιδανική εκγύμναση, ειδικά τα τελευταία χρόνια -κυρίως ανάμεσα στις γυναίκες. Με την τεχνική της η πυγμαχία δεν χαρίζει μόνο ένα καλύγραμμο σώμα αλλά βελτιώνει και την ισορροπία. Η Αντριάνα Λίμα ορκίζεται σε αυτή και θα παραμείνει οπαδός του αθλήματος και μετά το τέλος της καριέρας της -έχει δεσμευθεί.

Xτίζοντας τον κορμό

https://www.instagram.com/p/p

Η Μάρθα Χαντ από την άλλη χρησιμοποιεί μια σειρά από όργανα γυμναστικής για να χτίσει τον κορμό της. Οι κοιλιακοί της, πιο σκληρή από ατσάλι, είναι μια μόνο απόδειξη.

Τα βάρη έχουν αποτέλεσμα

https://www.instagram.com/p/p

Η Βρετανίδα Leomie Anderson έχει επενδύσει σε ένα κοκτέιλ από work out. Side squats, weight crunch κα. Η Anderson τόνισε πως με απλές κινήσεις μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση και τον τόνο των μυών σας.

Κυκλική προπόνηση

https://www.instagram.com/p/p

Στο Instagram της η Kelly Gale αποδεικνύει ότι η κυκλική προπόνηση με μπάρες είναι πιο αποτελεσματική από οτιδήποτε άλλο έχει δοκιμάσει.

Το playlist του ιδρώτα

"Η Aντριάνα αγαπά το house, το κλασικό ροκ αλλά και τη hip hop" λέει ο Olajide. "Kelly Gale αγαπά τη hip hop αλλά προσαρμόζεται εύκολα σε οτιδήποτε ακούε. Και η Bridget [Malcom] ακούει αποκλειστικά επιτυχίες από τα 70s και τα 80s."

Kαι μετά την προπόνηση, τι;

"Φανταστείτε ότι τρώτε παγωτό αλλά πιείτε μόνο νερό. Είναι η καλύτερη συμβουλή που τους δίνω μετά την προπόνηση" λέει ο Olajide Jr που κάνει τα Αγγελάκια να ιδρώνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ