ΜΟΔΑ

Η «βασιλική οικογένεια» φοράει πολύ ηλίθια πουλόβερ

Η «βασιλική οικογένεια» φοράει πολύ ηλίθια πουλόβερ

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό αποφάσισε να ντύσει με πολύ Άσχημα Χριστουγεννιάτικα Πουλόβερ (ήτοι Ugly Christmas Sweaters) τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για καλό σκοπό.

Με αφορμή την ημέρα "Save the Children's Christmas Jumper Day" που είναι στις 16 Δεκεμβρίου και έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να φορέσουν τα αγαπημένα τους ανόητα πουλόβερ δωρίζοντας στην οργάνωση που βοηθάει τα παιδιά για ένα υγιές ξεκίνημα το μουσείο φρόντισε να πάρει την ειδική άδεια από τους κέρινους γαλαζοαίματους αναφέρει το People.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την εκστρατεία Save the Children έχοντας στο πλευρό μας τα κέρινα ομοιώματα της βασιλικής οικογένειας για την καμπάνια Christmas Jumper Day, δίνοντάς τα ένα σοβαρό στιλ ντυσίματος" δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Μουσείου Τισό στο Λονδίνο Έντουαρτ Φούλερ.

madame3

"Καθ’ όλη την εορταστική περίοδο οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν την Αυτή Μεγαλειότητα και την βασιλική οικογένεια ντυμένους με τα πουλόβερ τους. Θα ενθαρρύνουμε όλους τους επισκέπτες να φωτογραφηθούν με την βασιλική οικογένεια βοηθώντας με τον τρόπο αυτό που το έχουν ανάγκη".

Τι είναι το Άσχημο Χριστουγεννιάτικο Πουλόβερ

Πέρα από αυτό που φορούσε ο κύριος Ντάρσι της Μπρίτζετ Τζόουνς και έθιμο κυρίως στις ΗΠΑ όπου κάθε 20η, κάποιοι λένε 21η, Δεκεμβρίου γιορτάζεται η Εθνική ημέρα του Άσχημου Χριστουγεννιάτικου Πουλόβερ είναι μια βιομηχανία με κέρδη εκατομμυρίων δολαρίων γιατί όλοι πρέπει να είμαστε στο Χο, Χο, Χο mode των Χριστουγέννων.

Με μότο όσο πιο κιτς, τόσο το καλύτερο είναι ένα στόλισμα για τις γιορτινές μέρες. Οι hipster το εκτίμησαν, τα 80s το αποθέωσαν και είναι εντελώς κακόγουστα γιατί αυτό πρέπει. Να σε κάνουν να γελάς ή να γελάνε μαζί σου.

madameroyayl

Bonus, το βασιλικό Mannequin Challenge

ΔΗΜΟΦΙΛΗ