ΜΟΔΑ

H Sara Sampaio σε εορταστική έκδοση για το LOVE. Bonus; Όλες τους

H Sara Sampaio σε εορταστική έκδοση για το LOVE. Bonus; Όλες τους

Ακόμη μια μέρα, ακόμη ένας πειρασμός. Μετά τις Κιμ Καρντάσιαν, Ιρίνα Σάικ, Χάιντι Κλουμ και αναρίθμητες άλλες κλασικές καλλονές του modeling οι νέες υπερδυνάμεις στη βιομηχανία της μόδας γδύνονται, περίπου, για το ετήσιο ημερολόγιο του περιοδικού μόδας LOVE Magazine.  Σήμερα είναι η σειρά της Sara Sampaio να προκαλέσει. 

Για την 13η ημέρα του δημιουργικού project η 25χρονη από την Πορτογαλία Sampaio παίζει με τον φακό του Hype Williams φορώντας, όπως προβλέπεται, ελάχιστα. Η Sampaio επιδεικνύει όλους τους λόγους που την έχουν αναδείξει σε πρωταγωνίστρια της Victoria’s Secret και η Lysa Cooper που ανέλαβε το styling δεν κουράστηκε πολύ. Στο μέικ απ η Pat McGrath παραδίδει μαθήματα beauty όσο η Sara Sampaio παίζει με τα μπαλόνια της ως μια vixen από τα 80s.

sara sampaio

Στο φετινό ημερολόγιο του το περιοδικό που έχει γράψει ιστορία από το 2009, τότε που καθιέρωσε την συνεργία ερωτισμού και μόδας με την επιμέλεια της Katie Grand, επιβεβαιώνει ότι γνωρίζει καλύτερα από όλους πως να αποπλανεί το βλέμμα με τα ερωτικά σύμβολα των καιρών μας να δηλώνουν πρόθυμα να υποδυθούν ρόλους και να καλλιεργήσουν φαντασιώσεις.

Aπό την έγκυο στο πρώτο της παιδί Ιρίνα Σάικ στην Χάιντι Κλουμ και την ανερχόμενη δύναμη που ονομάζεται Bella Ηadid αυτά είναι όλα τα κορίτσια που αποπλανούν τον κόσμο καθώς αποχαιρετά το 2016 με τις υποσχέσεις και τις καμπύλες τους.

Day 1 - Bella Hadid by RANKIN

Day 2 - Irina Shayk by Phil Poynter

Day 3 - Rita Ora by Sean Frank (LOVE Advent 2016)

Day 4 - Ireland Baldwin by Doug Inglish (LOVE Advent 2016)

Day 5 - Kendall Jenner by Hype Williams (LOVE Advent 2016)

Day 6 - Stella Maxwell by Phil Poynter (LOVE Advent 2016)

Day 7 - Abbey Clancy by Liz Collins (LOVE Advent 2016)

Day 8 - Emily Ratajkowski by Hype Williams (LOVE Advent 2016)

Day 9 - Barbara Palvin by Phil Poynter (LOVE Advent 2016)

Day 10 - Heidi Klum by RANKIN (LOVE Advent 2016)

Day 11 - Doutzen Kroes by Hype Williams (LOVE Advent 2016)

Day 12 - Kim Kardashian by James Lima (LOVE Advent 2016)

H προσπάθεια της έκδοσης να καθιερωθεί ως το απόλυτα ερωτικό ημερολόγιο των καιρών μας συνεχίζει επιτυχημένα την συνταγή των πιο εντυπωσιακά τολμηρών γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος σήμερα και αυτός ο αισθησιασμός είναι πολύ ακατάλληλος για αθώα μάτια. Το ημερολόγιο θα ανανεώνεται κάθε μέρα μέχρι και το τέλος του μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ