ΜΟΔΑ

Στέφανι Ντελ Βάγιε: ποια είναι η νέα Miss World της χρονιάς

Στέφανι Ντελ Βάγιε: ποια είναι η νέα Miss World της χρονιάς

To φινάλε του 2016 φέρνει μαζί του μια νέα καλλονή. Η 19χρονη Μις Πουέρτο Ρίκο Στέφανι Ντελ Βάγιε αναδείχθηκε Μις Κόσμος 2016 (Miss World) στον 66ο διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη χθες στο Οξον Χιλ, κοντά στην Ουάσινγκτον και αυτή είναι η μεγάλη πρεμιέρα της στον κόσμο του θεάματος.

"Είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπώ την Καραϊβική", δήλωσε η πορτορικανή καλλονή. Μιλώντας ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά, η Μις Κόσμος 2016 θέλει να εργαστεί στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και θα το κάνει.

Η Ντελ Βάγιε επικράτησε της Γιαρίτζα Μιγκελίνα Ρέγες Ραμίρες από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που εξελέγη αναπληρωματική Μις Κόσμος και της Μις Ινδονησία Νατάσα Μανουέλα που κατέλαβε την τρίτη θέση.

Η μελαχρινή φοιτήτρια έλαβε το στέμμα της από τα χέρια της Ισπανίδας Μιρέια Λαλαγκούνα, η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο το 2015 στα καλλιστεία που είχαν πραγματοποιηθεί στην Κίνα.

Πολυτάλαντη, η Miss World 2016 είναι μουσικός, μοντέλο και κάνει καριέρα στη βιομηχανία της ομορφιάς και των cosmetics. Σπουδάζει στο Pace University της Νέας Υόρκης επικοινωνιολόγος και την ενδιαφέρει και η επιστήμη της νομικής.

https://www.instagram.com/p/p

Η Στέφανι είναι η δεύτερη μόλις νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς από το Πουέρτο Ρίκο στα χρονικά των καλλιστείων. Έχει προηγηθεί η Wilnelia Merced το 1975.

https://www.instagram.com/p/p

Με αναρτήσεις της στο Instagram η νέα καλλονή για το τέλος του 2016 έχει διευκρινίσει ότι δεν ασχολείται με τα trends, είναι τελειομανής, αγαπάει το καλό φαγητό, το καλό θέατρο και μιλάει πολύ, πολύ γρήγορα όταν ενθουσιάζεται με κάτι. Προφανώς αυτές τις ώρες δεν έχει πάρει ανάσα.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ