ΜΟΔΑ

Η βασίλισσα Gigi είναι γυμνή. Πως η 21χρονη Hadid κατέκτησε τη μόδα του 2016

Η βασίλισσα Gigi είναι γυμνή. Πως η 21χρονη Hadid κατέκτησε τη μόδα του 2016

Με τις αναλογίες της. Ναι, είναι μια πρώτη, ακριβής απάντηση. Δεν είναι όμως ολόκληρη η αλήθεια πίσω από τις απανωτές επιτυχίες της 21χρονης Gigi Hadid, αδελφή της Bella, κόρη της Yolanda, σύντροφος του Zayn Malik, συνέταιρο του Tommy Hilfiger και αγαπημένο κορίτσι των Versace και Stuart Weitzman.

Α και της Victoria’s Secret, της Reebok και δεν ξέρω πόσων ακόμη συμβολαίων έκλεισε, είχε ή πρόκειται να κλείσει αυτή η εξωτικής καταγωγής all-American και κάτι από Ανατολή beauty της μόδας.

Το προηγούμενο 12μηνο η Gigi Hadid μονοπώλησε τα εξώφυλλα των περιοδικών (έχει τα περισσότερα με τις Κένταλ Τζένερ και την αδελφή της Bella να ακολουθούν αναφέρει το Fashion Spot που σκάναρε 600 και πλέον τίτλους μόδας της χρονιάς), ήταν η πιο διαμοιρασμένη fashion celebrity στο Instagram (η Gigi, ειδικά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι περίπου έριξε τη fashion φατρία του Instagram) και βραβεύθηκε ως μοντέλο της χρονιάς στα Fashion Awards του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας.

Η Gigi Hadid είναι 21 και έχει καταφέρει όλα όσα οι συνάδελφοι της δεν θα καταφέρουν ποτέ μέσα σε ένα χρόνο που την ανέδειξε σε βασίλισσα του catwalk αλλά και της βιομηχανίας της μόδας σε όλο της το εύρος.

Έγινε ανάρπαστη στην Ασία με κάθε Vogue Κορέας, Ιαπωνίας να την αποθεώνουν, η γαλλική Vogue της έχει ήδη παραδοθεί, είναι σχεδιάστρια μόδας και spokesperson ευπώλητων brand που θέλουν να συνδέσουν την επωνυμία τους με την καταιγίδα και όλα αυτά σε κάνουν να είσαι σίγουρος για ένα ακόμη πράγμα πέρα από το ότι ο κόσμος δεν πάει καλά.

Η Gigi Hadid είναι η αδιαφιλονίκητη μούσα της μόδας για τη χρονιά που έφυγε.

Υπάρχουν λόγοι, πέρα από τους προφανείς. Κόρη μια σταρ reality προγράμματος με τηλεθέαση στα κόκκινα, πορφυρογέννητη και καλλονή, ειλικρινής για όλα όσα ζει στην καθημερινότητα της, τις προσβολές που καλείται να αντιμετωπίσει με αγκώνες ή αναρτήσεις στο Instagram, τις νίκες και τις ήττες της στο να επικρατήσει στον κόσμο των προβολέων η Hadid μιλάει.

Σε ερώτηση αν θα έσβηνε ποτέ τον λογαριασμό της στο Instagram για να ησυχάσει από τη φασαρία των κοινωνικών δικτύων, η Gigi απάντησε πως όχι, δεν θα μπορούσε ποτέ να διαγράψει ένα λογαριασμό με 26 εκατομμύρια και πλέον followers. Μπορεί όμως πάντα να βγάλει το app από το smartphone της.

Χτύπημα κάτω από τη ζώνη; Όχι, χτύπημα στα μούτρα, με φόρα και πυγμή. Γυμνή στις τελευταίες της καμπάνιες για τον οίκο Versace

versace gigi

και Stuart Weitzman

weitzman gigi

η Gigi Hadid μόλις μερικές ημέρες νωρίτερα μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τις αυξομειώσεις στο βάρος της, τις δραματικές αλλαγές στο παρουσιαστικό της που οφείλονται σε ασθένεια του θυρεοειδή.

Η Gigi Hadid πάσχει από χρόνια λεμφοκυτταρική θυρεοειδίτιδα ή αλλιώς θυρεοειδίτιδα Χασιμότο, η Bella πάσχει από τη νόσο του Lyme, οι αδελφές Hadid είναι τα κορίτσια της χρονιάς και παλεύουν για αυτό κάθε μέρα. Νομίζω (θέλω) η δύναμη τους να είναι ένα ακόμη, βασικό, συστατικό της επιτυχίας τους.

14549889 200530800395423 2395886672156819456 n

ΔΗΜΟΦΙΛΗ