ΜΟΔΑ

Διαμάντια και πολύτιμοι δείκτες στην έκθεση ωρολογοποιίας SalonQP του Λονδίνου

Διαμάντια και πολύτιμοι δείκτες στην έκθεση ωρολογοποιίας SalonQP του Λονδίνου
SalonQP

Εραστές της ωρολογοποιίας ο οργασμός κορυφώθηκε. Οι ηγέτες της πολυτέλειας στις χρονομηχανές συγκεντρώνουν τα πιο αριστουργηματικά μοντέλα τους στα πλαίσια της SalonQP που διοργανώνεται από τις 12 έως και τις 14 Νοεμβρίου στη Saatchi Gallery του Λονδίνου.

Εν αντιθέσει με την Baselworld που απευθύνεται κυρίως στους παράγοντες της αγοράς και την αυστηρή στην προσέλευση της Salon International de Haute Horlogerie της Γενεύης όπου μπορείς να παραστείς μόνο με πρόσκληση, η SalonQP απευθύνεται στον καταναλωτή, τους εραστές των μηχανικών αριστουργημάτων που μετράνε το πολύτιμο αγαθό του χρόνου μας.

“H SalonQP διοργανώνεται σε έναν από τους πιο όμορφους εκθεσιακούς χώρους του Λονδίνου και είναι μια ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό που μπορεί να γνωρίσει τα πιο σημαντικά ρολόγια αλλά κυρίως και τους δημιουργούς τους” είπα στο CNN ο Τίμοθι Μπαρμπερ, συντάκτης της έκδοσης QP Magazine που διοργανώνει αυτή τη γιορτή. “Eίναι σαν να πηγαίνεις σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου και συνδιαλέγεσαι με τον Μάρτιν Σκορσέζε καθώς σου αφηγείται το τελευταίο του σενάριο”.

Περισσότεροι από 100 οίκοι δίνουν το παρόν σε μια συνάντηση όπου οι ηγέτες του χώρου όπως οι Audemars Piguet, Piaget και Vacheron Constantin βρίσκονται με ανερχόμενες ανεξάρτητες εταιρίες όπως η Shinola με έδρα τη Ντιτρόιτ ή η Christiaan van der Klaauw από την Ολλανδία.

Ανάμεσα στα αριστουργήματα θα εκτεθούν για πρώτη φορά στο κοινό τα μοντέλα που βραβεύθηκαν στα φετινά Grand Prix D'Horlogerie De Genève, τα Όσκαρ της ωρολογοποιίας.

Spider clocks and punk diamonds shine at London's Saatchi Gallery

ΔΗΜΟΦΙΛΗ