ΜΟΔΑ

Η δερματοστιξία είναι στη μόδα. Έξι αποδείξεις γιατί

Η δερματοστιξία είναι στη μόδα. Έξι αποδείξεις γιατί

tattoos είναι στην πρώτη γραμμή των εντυπώσεων μόδα για το επόμενο τεύχος του V Magazine. Στην 105η έκδοση του το περιοδικό μόδας υποδέχεται την Άνοιξη και τις τάσεις της με προκλητική φωτογράφιση, σε συνεργία με την επίσημη ιστοσελίδα του Μάριο Τεστίνο.

Ο φωτογράφος απαθανατίζει έξι top models που παραδίδονται στη δερματοστιξία. Kendall Jenner, Lara Stone, Joan Smalls, Carolyn Murphy, Amber Valletta, Lilly Aldridge και Ellen Rosa χτυπάνε (προσωρινά) tattoo και κερδίζουν ένα δικό τους εξώφυλλο στο περιοδικό.

Η διάσημη από τις συνεργασίες της με καλλιτέχνες της μουσική βιομηχανίας tattoo artist Jenai Chin επιμελήθηκε τα σχέδια ενώ στις συνεντεύξεις του κοσμικογράφου Derek Blasberg η Kendall μιλάει για τη Rihanna ("είναι η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της μόδας, δεν κάνει ποτέ κάτι λάθος" λέει) και η Carolyn Murphy αποκαλύπτει ότι στα 25 της έκανε ένα τεράστιο tattoo που απλωνόταν σε όλη τη δεξιά πλευρά της πλάτης της ("ήταν ένα γιγάντιο koi fish της Ιαπωνίας με κύματα και λουλούδια, το έβγαλα αργότερα" λέει).

Η έκδοση συνοδεύεται με original σχέδια για tattoo ώστε ο αναγνώστης να τα χτυπήσει επάνω του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ