ΜΟΔΑ

Από τον Μέσι στον Τραμπ, οι αντρικές τρίχες που έκαναν πρωτοσέλιδα φέτος

Από τον Μέσι στον Τραμπ, οι αντρικές τρίχες που έκαναν πρωτοσέλιδα φέτος
Facebook/VanityFair

"Ας μιλήσουμε για τρίχες" σκέφτηκε (με φλέγμα) το βρετανικό Esquire παραδίδοντας τη δική του ανασκόπηση στο αντρικό στιλ και δη το grooming, τα μαλλιά, τα χτενίσματα όπως αφηγήθηκαν οι πιο τολμηρές κομμώσεις σε αντρικό κεφάλι τους προηγούμενους δώδεκα μήνες.

Από τους pop σταρ των γκρι μαλλιών στους ποδοσφαιριστές με την ξανοιγμένη με οξυζενέ κόμη παρακάτω παρατίθενται τα πιο εντυπωσιακά στιλ που έκαναν τους συντάκτες του περιοδικού να κοιτάξουν τον καθρέφτη και να σκεφτούν -κάτι, για τρίχες

Η χρονιά ξεκίνησε στα γκρι

khan

Τους δύο πρώτους μήνες του 2016, με τους δύο υποψήφιους για τη δημαρχία του Λονδίνου (Σαντίκ Χαν και Ζακ Γκόλντσμιθ) να ανταγωνίζονται στα ασημί/αρκτικής αλεπούς μαλλιά υπήρξαν πολλές συζητήσεις για το αν η αλλαγή σε γκρι χρώμα είναι φινετσάτη. Για να μην αναφέρουμε την κυκλοφορία του πρώτου single του Ζayn Malik στο οποίο εμφανίζεται με γκρι μαλλιά. Φοβερό.

Τζάστιν Μπίμπερ όπως Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον Απρίλιο

BIEBER

Ο Τζάστιν Μπίμπερ του 2016 μιμήθηκε τη Μπρίτνεϊ του 2007 και έκανε κούρεμα με την ψιλή. Φαίνεται ότι στην πραγματικότητα απαντούσε στην οργή των θαυμαστών: η προσπάθειά του να αποκτήσει ράστα θεωρήθηκε πολιτιστικό αντιδάνειο και ασυνήθιστα έκανε τη σωστή επιλογή.

Ο Χάρι Στάιλς έκοψε τις τούφες του τον Μάιο

harry

Σε μία μάλλον ευγενή κίνηση, ο Στάιλς κόβει τα πολύ πολύ μακριά μαλλιά του και τα δωρίζει στη φιλανθρωπική οργάνωση Princess Trust charity και το διαδίκτυο καταρρέει.

Τα πολλά απογοητευτικά χτενίσματα στο Euro τρομάζουν

perisic croatia hair 500x501

Ιούνιο και Ιούλιος οι ποδοσφαιριστές απέδειξαν ακόμη μια φορά ότι ξέρουν καλύτερα να σκοράρουν από το να λένε στον κουρέα τους ότι η δουλειά του δεν είναι εικαστικός ό,τι να ναι αλλά μπαρμπέρης. Στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα οι κομμώσεις ήταν συχνά άσχημες.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πάρα-πολύ-κατάξανθος τον Ιούλιο

MESSI

Λένε ότι οι ξανθοί τα καταφέρνουν καλύτερα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που ο Μέσι έγινε ξανθός αυτό το καλοκαίρι. Υποστηρίζει ότι ήθελε μία "νέα αρχή" μετά την αποχώρησή του από το διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά ανακάλεσε την απόφαση και κράτησε την κόμη.

Ο ετήσιος λογαριασμός για τα κουρέματα του Φρανσουά Ολάντ σοκάρει τη Γαλλία

HOLLAND

Ενώ το 48% των πολιτών στο Ηνωμένο Βασίλειο παρέπαιε από το σοκ του δημοψηφίσματος για την ΕΕ, αποκαλύφθηκε ότι ο ηγέτης του (αποκαλούμενου) Σοσιαλιστικού Κόμματος ξοδεύει 10.000 ευρώ τον μήνα για τα μαλλιά του - το εντυπωσιακό ποσό των 120.000 ευρώ ετησίως.

Η κομμώτρια του Ντόναλντ Τραμπ είπε πολλά

TRUMPHAIR

Τελευταίο πρωτοσέλιδο για τρίχες του Ιουλίου προέκυψε όταν η πρώην hairstylist του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Έιμι Λας μίλησε για τον πιο αμφιλεγόμενο πελάτη. Ήταν αρκετά δυσάρεστο.

Όταν κοίταξα στο πίσω μέρος του κεφαλιού είδα ότι τα μαλλιά δεν είναι κομμένα από κομμωτή. Ήταν τρομακτικό. Στον σβέρκο τα μαλλιά είναι κομμένα στην απόλυτη ευθεία, χωρίς να 'ακολουθούν' τις καμπύλες του κεφαλιού. Το χρώμα είναι τόσο αλλοπρόσαλλο. Δεν είναι ενιαίο. Είναι βαμμένη μόνον η κορυφή και δεν είναι βαμμένα τα μαλλιά από κάτω. Κάποιος από τον στενό του κύκλο κόβει και βάφει τα μαλλιά του. Ίσως η γυναίκα ή η κόρη του" είπε.

Η γενειάδα του Μελ Γκίμπσον έχει μια ζωή από μόνη της τον Οκτώβριο

melgibsonbeard

Τι στο καλό συμβαίνει με τη γενειάδα του Μελ Γκίμπσον; Τεράστια, τρομακτική και μαλλιαρή. Υπερβολική.

Το X-Factor απέκτησε το χειρότερο hairstyle τον Δεκέμβριο

"Γιατί κανείς δεν μιλά γι' αυτό;" αναρωτιέται το Esquire. "Ήταν στη σκηνή μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους δύο φορές την εβδομάδα. Κανένας δεν ανέφερε τα μαλλιά του Νέιθαν Λούις. Είναι ο τύπος στο γκρουπ 5 After Midnight με το παράξενο μαλλί - ταραντούλα που ξεπροβάλλει από το καπέλο του".

Έντομα, τρίχες, 2016 τέλειωσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ