ΜΟΔΑ

Η Ashley Graham κάνει επανάσταση με την κυτταρίτιδα της

Η Ashley Graham κάνει επανάσταση με την κυτταρίτιδα της

Τον Σεπτέμβριο του 2015 η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης σείστηκε και για αυτό φταίει ένα κορίτσι σε xl μέγεθος.

Έκτοτε η Ashley Graham έγινε το σήμα κατατεθέν μιας επανάστασης στη βιομηχανία της μόδας εκπροσωπώντας με υπερηφάνεια τις γυναίκες με καμπύλες. Μετά την Graham πολλά plus size μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με απίστευτη αυτοπεποίθηση εντυπωσιάζοντας με το θάρρος και την ομορφιά τους τους επαγγελματίες αλλά και τους θιασώτες του κόσμου του στιλ.

Σήμερα η 28χρονη πλέον Ashley Graham, μοντέλο, σχεδιάστρια και διάσημη ακτιβίστρια για την θετική εικόνα του σώματος (ευφυέστατη η ίδια παρουσίασε τη δική της σειρά εσωρούχων για γυναίκες με καμπύλες) συμμετέχει στο reboot του reality show που καθιέρωσε η Tyra Banks.

Συμπαρουσιάστρια της εκπομπής, η Graham επιμένει να θέλει να καταρρίψει τα στερεότυπα της γυναικείας ομορφιάς που παγιδεύει και στην τελευταία ανάρτηση της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία που προκάλεσε με την ειλικρίνεια και τη λεζάντα που τη συνόδευε.

https://www.instagram.com/p/p

Γυμνάζομαι. Κάνω ό,τι μπορώ για να τρώω καλά. Αγαπώ το δέρμα μου. Και δεν ντρέπομαι για μερικά γρομπαλάκια, εξογκώματα ή την κυτταρίτιδα... και δεν θα έπρεπε ούτε εσείς" έγραψε η κριτής του America's Next Top Model από τις Φιλιππίνες γόπου βρίσκεται για τις ανάγκες του σόου.

"Ξέρω ότι οι καμπύλες μου είναι σέξι και θέλω όλες οι γυναίκες να γνωρίζουν ότι και οι δικές τους καμπύλες είναι σέξι" έχει πει στο παρελθόν η Graham που έγινε και το πρώτο plus size μοντέλο που κατέκτησε ένα εξώφυλλο στη βίβλο των pin-up με μαγιό, Sports Illustrated Swimmsuit Edition.

Παλεύοντας με πείσμα ενάντια στην απόρριψη που συχνά συνάντησε στην προσπάθεια της να καθιερωθεί ως μοντέλο η Graham είναι μια έμπνευση για τις γυναίκες που έχουν ανασφάλεια με την εικόνα τους.

"Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι από τον κόσμο της μόδας που μου είπαν ότι δεν θα κάνω ποτέ φωτογραφήσεις μόδας, αλλά τους διέψευσα" έχει πει. "Μισούσα να απαντώ στην ερώτηση: Τι επάγγελμα κάνεις; Έβλεπα την έκπληξη στο βλέμμα τους όταν απαντούσα 'είμαι μοντέλο'" έλεγε.

Είναι καιρός να δούμε όλα τα σώματα στις πινακίδες στους δρόμους" έχει γράψει στο Instagram της επιμένοντας για τη διαφορετικότητα.

Το 2014 η Graham κατέκτησε ακόμη ένα τρόπαιο. Έγινε το πρώτο plus size μοντέλο που έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό ELLE. Σε πρόσφατο editorial της για το Fashion Unlimited μίλησε για την αυτοπεποίθηση της. "Σας ευχαριστώ που μου τη δίνετε πίσω" σχολίασε η Graham που ραγίζει το είδωλο της προμελετημένης ομορφιάς με πείσμα.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ