ΜΟΔΑ

Η Πάμελα Άντερσον γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο μόνη

Η Πάμελα Άντερσον γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο μόνη

Η εικόνα της Πάμελα Άντερσον με το κόκκινο μαγιό στις παραλίες του Baywatch δεν πρόκειται να φύγει από το θυμικό των τηλεοπτικών αναμνήσεων.

Ωστόσο η νέα καμπάνια της για εταιρία εσωρούχων και ερωτικών αξεσουάρ υπενθυμίζει σε όλους γιατί η Άντερσον εξακολουθεί να είναι ένα σύμβολο του σεξ ακόμη και σε καιρούς που η βιομηχανία ερωτισμού Victoria's Secret μας συστήνει συνέχεια νέες καλλονές.

Σε 90 μόλις δεύτερα και με την επίβλεψη του δημιουργικού γραφείου The Full Service του εμβληματικού μάστορα του ερωτισμού σε εικόνα, τον βρετανό φωτογράφο και σκηνοθέτη Rankin, η Πάμελα Άντερσον προετοιμάζεται για μια βραδιά που θα γιορτάσει τον έρωτα.

Η Άντερσον θα τιμήσει τον Άγιο Βαλεντίνο και θα το κάνει μόνη της.

Χειραφέτηση ή εγωϊσμός;

Το διαφημιστικό σποτ για το sex toy που θα φέρει την Άντερσον στην κορύφωση (αυτή είναι η υπόσχεση του) έχει σλόγκαν δεν άρεσε σε πολλούς καθώς “προωθεί τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων έναντι της φυσικής συνεύρεσης” ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι μια ερωτική ωδή στον γυναικείο ερωτισμό και τη χειραφέτηση της ηδονής.

Σε καιρούς που η αυτοδιάθεση του γυναικείου σώματος είναι ακόμη και σήμερα μια καυτή πατάτα στην ατζέντα της Δύσης η Πάμελα Άντερσον και η εταιρία Coco De Mer δίνουν την γυμνή απάντηση τους.

pam2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ