ΜΟΔΑ

Γιατί η Μελάνια Τραμπ ευχαριστεί (δικαίως) την Emily Ratajkowski

Γιατί η Μελάνια Τραμπ ευχαριστεί (δικαίως) την Emily Ratajkowski
REUTERS/Carlos Barria

“Κάθισα δίπλα σε έναν δημοσιογράφο των NYT εχθές βράδυ και μου είπε ότι ‘Η Μελάνια είναι πόρνη’. Όποια κι αν είναι τα πολιτικά σου πιστεύω, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε αυτή τη συμπεριφορά ως slut-shaming” έγραψε η τολμηρή στην καριέρα αλλά και τα λόγια της Emily Ratajkowski υπερασπιζόμενη την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

“Δεν με ενδιαφέρουν οι γυμνές της φωτογραφήσεις ούτε το σεξουαλικό της ιστορικό και δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρουν και κανέναν” συνέχισε η νεαρή καλλονή που ήταν ένθερμη οπαδός του Μπέρνι Σάντερς στις πρόσφατες εκλογές.

“Oι επιθέσεις που βασίζονται στο φύλο είναι αηδιαστικές, σεξιστικές ανοησίες” κατέληξε η 25χρονη που έχει αναλάβει να αποδαιμονοποιήσει τη γυναικεία σεξουαλικότητα με ηχηρές παρεμβάσεις της.

emrata melania

#PowerOfTheFirstLady

Μετά τις αναρτήσεις της @EmRata οι New York Times ζήτησαν συγγνώμη εκ μέρους του συντάκτη τους. Η Μελάνια Τραμπ ευχαρίστησε δημόσια την Ratajkowski που συνεχίζει να παλεύει κατά του slut-shaming, του στίγματος που συνοδεύει γυναίκες στο δημόσιο βίο με σεξιστικά σχόλια για την εμφάνιση ή τις φήμες γύρω από τη σεξουαλικότητα τους.

“Aς επικροτήσουμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που υψώνουν τη φωνή τους, υπερασπίζονται και υποστηρίζουν άλλες γυναίκες” έγραψε η FLOTUS χρησιμοποιώντας τα hashtag #PowerOf EveryWoman αλλά και #PowerOfTheFirstLady στο Twitter.

melania emily

ΔΗΜΟΦΙΛΗ