ΜΟΔΑ

Εμίλια Κλαρκ: από το Game οf Thrones στο θρόνο της μόδας (vid)

Εμίλια Κλαρκ: από το Game οf Thrones στο θρόνο της μόδας (vid)

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του συμβολαίου του συμπρωταγωνιστή της στο Game Of Thrones Κιτ Χάρινγκτον, η Εμίλια Κλαρκ ακολουθεί τα βήματα του στο χώρο των αισθήσεων και δη της όσφρησης συμμαχώντας με ιταλικό οίκο μόδας.

Η "Ντενέρις Ταργκάριεν" από το Meereen Game of Thrones θα είναι το νέο πρόσωπο του γυναικείου αρώματος των Dolce & Gabbana συνοδεύοντας τον "Τζον Σνόου" στην κοινή "περιπέτεια" τους. Οι πρωταγωνιστές του GoT θα διαφημίσουν αντίστοιχα τη γυναικεία και αντρική έκδοση αρώματος από τον ιταλικό οίκο.

"Η Εμίλια Κλαρκ ενσαρκώνει τέλεια τη γυναίκα Dolce & Gabbana: είναι λαμπερή και γεμάτη ζωή" αναφέρουν σε δήλωσή τους ο Ντομένικο Ντόλτσε και ο Στέφανο Γκαμπάνα.

"Η προσωπικότητά της και η φυσική ομορφιά της θα αποτυπώσουν την ουσία αυτής της νέας εκστρατείας: χαρούμενη, αυθόρμητη και γεμάτη ζωή" πρόσθεσαν.

Και οι δύο διαφημιστικές καμπάνιες θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2017, λίγους μήνες μετά την προβολή της 7ης σεζόν του Game of Thrones, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar.

Το Game of Thrones είναι πολύ δημοφιλές και στην Ιταλία. Στις αρχές του μήνα όταν ο Χάρινγκτον ταξίδεψε στη Νάπολη για τα γυρίσματα της διαφήμισης του αντρικού αρώματος του οίκου προκάλεσε πανικό με άπειρους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς να καταφτάνουν για να δουν τον Σνόου από κοντά.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ