ΜΟΔΑ

Κάρλι Κλος: Κάνει coding και επιβραβεύεται στα φετινά DVF Awards

Κάρλι Κλος: Κάνει coding και επιβραβεύεται στα φετινά DVF Awards

Ήταν κάτι που, αργά ή γρήγορα, θα συνέβαινε. Βλέπετε μπορεί τα άλλα supermodel να επιμένουν στην πασαρέλα και να χρησιμοποιούν τα social media για την εικόνα τους, η Κάρλι Κλος όμως επενδύει στις ψηφιακές εποχές, λατρεύει το coding και επιμένει σε μια αλλαγή στη ζωή και την καριέρα της φτιαγμένη από data.

Για ακόμη μια χρονιά η Βελγοαμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ αναδεικνύει γυναίκες που εμπνέουν και φέρνουν την αλλαγή σε όλο τον κόσμο με τα βραβεία DVF Awards.

Φέτος η Κάρλι Κλος θα είναι μεταξύ των γυναικών που θα τιμηθούν στην 8η τελετή απονομής των βραβείων, στη Νέα Υόρκη όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook. Η Κλος θα φύγει με το τρόπαιο Βραβείο Έμπνευσης για το 2017. Να γιατί:

Η Κάρλι Κλος έχει ιδρύσει τον οργανισμό Kode With Klossy που βοηθά νέες γυναίκες και κορίτσια να μάθουν γλώσσες προγραμματισμού. Με τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς cookies χωρίς γλουτένη, Klossies, στηρίζει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την εξάλειψη της πείνας FEED και το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA).

Karlie Kloss Vogue UK December 2015 Cover

Για το φιλανθρωπικό της έργο εντός και εκτός του κόσμου της μόδας αποτελεί την ιδανική επιλογή για το βραβείο, αναφέρεται στο αιτιολογικό της βράβευσης, σύμφωνα με το Vogue.uk.

Με βίντεο στο Facebook, η Κλος ενθαρρύνει τους πάντες να ψηφίσουν για το φετινό Βραβείο Φωνή των Πολιτών, μία από τις πέντε τιμητικές διακρίσεις που απονέμονται κάθε χρόνο στην τελετή των βραβείων DVF. Το συγκεκριμένο βραβείο επιλέγεται μέσω ψηφοφορίας των πολιτών.

H Φωνή των Πολιτών

Οι υποψήφιες για το φετινό βραβείο Φωνή των Πολιτών ανακοινώθηκαν από τον οίκο μόδας Diane von Furstenberg DVF, στις 8 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Πρόκειται για τέσσερις γυναίκες με διακρίσεις στον τομέα τους, η Chitra Aiyar από το Sadie Nash Leadership Project για την προσπάθεια της που ενδυμανώνει τις γυναίκες, η Astrid Heppenstall Heger από το Violence Intervention Program που βοηθά γυναίκες θύματα βίας και εκμετάλλευσης, η Kay Buck από το CAST LA γιατί ο οργανισμός που ηγείται στηρίζει γυναίκες θύματα trafficking και η Louise Dubé από την iCivics, μία οργάνωση που διδάσκει και εμπνέει φοιτητές για ενεργή συμμετοχή στα κοινά.

Τα DVF Awards απονέμονται από το ίδρυμα της οικογένειας Φον Φίρστενμπεργκ The Diller – von Furstenberg Family Foundation σε ένδειξη αναγνώρισης και στήριξης ξεχωριστών γυναικών που καταβάλλουν προσπάθειες για την αλλαγή της ζωής των άλλων γυναικών.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ