ΜΟΔΑ

Η Ναόμι Κάμπελ είναι περίπου γυμνή

Η Ναόμι Κάμπελ είναι περίπου γυμνή

Σκύλα, αμφιλεγόμενη, Μαύρη Αφροδίτη, διαχρονική. Οι χαρακτηρισμοί για τη Βρετανίδα Ναόμι Κάμπελ είναι ποικίλοι και επικοί, σαν την καριέρα της στη μόδα. Περνώντας στη θέση του σχεδιαστή η γαζέλα από το Λονδίνο ανέλαβε να σχεδιάσει νέα συλλογή εσωρούχων για λογαριασμό γνωστής εταιρίας και για την καμπάνια επέλεξε τον φωτογράφο του κομψευόμενου ερωτισμού Mάριο Τεστίνο.

"I am Naomi Campbell" υποστηρίζει για μια capsule collection που θέλει να γίνει το δώρο από εκείνον σε εκείνη για τα Χριστούγεννα. Ισχυρή; Σίγουρα. Σαγηνευτική; Σίγουρα. Σέξι; Σίγουρα. Υπερήφανη Βρετανή; Εκείνη ναι. Η Βρετανία όμως;

Σε συνέντευξη της για το BBC μια εβδομάδα περίπου πριν η 45χρονη Ναόμι Κάμπελ που πλέον κάνει και πιο τολμηρά βήματα μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό με εμφανίσεις της στα blockbuster σίριαλ American Horror Story και Empire αφού δήλωσε υπερήφανη για τη βρετανική μόδα, την “τόλμη και την εφευρετικότητα” που τη διακρίνει, αφού εξομολογήθηκε ότι η παλιά κάστα μοντέλων ήταν πραγματικά φίλες αναρωτήθηκε κατά πόσο η χώρα της είναι υπερήφανη που την έχει. Ο δημοσιογράφος του BBC δεν της έδωσε απάντηση και εκείνη χαμογέλασε με ένα υπόκωφο γρύλισμα καθώς η Κάμπελ είναι κυρίως αιλουροειδές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ