ΜΟΔΑ

Τζούλιαν Ασάνζ: Η Πάμελα Άντερσον αποθεώνει τον «εραστή» της με δαντέλα

Τζούλιαν Ασάνζ: Η Πάμελα Άντερσον αποθεώνει τον «εραστή» της με δαντέλα

Η Πάμελα Άντερσον απέδειξε ακόμη μια φορά ότι ένα σύμβολο του σεξ ετών 50 (σε λίγους μόλις μήνες η "ναυαγοσώστρια" θα αποχαιρετήσει τα 49) μπορεί να υπόσχεται πολλά, ειδικά αν είναι τυλιγμένο σε δαντέλα και τολμηρά, φετιχιστικά εσώρουχα

Η Άντερσον φωτογραφήθηκε από τον Rankin για την εταιρία lingerie και ερωτισμού Coco de Mer."Τα εσώρουχα δεν τα φοράς για τους άλλουτς, τα φοράς για σένα" είπε στη Vogue. Σε άλλη συνέντευξη της η Πάμ είπε: "Είμαστε ερωτικά όντα. Ακόμη μου αρέσουν οι πονηρές δραστηριότητες. Οι γυναίκες είναι ερωτικές όσο είναι στη Γη".

Αν και δεν επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον ιδρυτή του Wikileaks Τζόλυαν Ασάνζ η Άντερσον αναφέρεται σε αυτόν ως τον "πιο έξυπνο, ενδιαφέροντα και ενημερωμένο άντρα που έχει υπάρξει ποτέ".

Ωστόσο, πριν φωτογραφηθεί ως ερωτικό αντικείμενο για όλους η Άντερσον είπε στο people πρόσφατα: "Ο Τζούλιαν προσπαθεί να απαλευθερώσει τον κόσμο χαρίζοντας του γνώση. Είναι μια ρομαντική πάλη -τον αγαπώ για αυτό. Καταλαβαίνω ότι η σχέση μου μαζί του και η περιέργεια γύρω από αυτή χαρίζουν κάτι σε αυτό" είπε.

"Σε όλους αξίζει να αγαπηθούν" είπε για να επανέλθει στο ιστολόγιο της γράφοντας.

"Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ο πιο έξυπνος, ενδιαφέροντας και ενημερωμένος άντρας που υπάρχει σήμερα. Ναι, τον βρίσκω σέξι".

"Έχει απίθανη δύναμη και αντοχή -αν και ευάλωτος".

560d7f3e1b00002f00dfe1c1

Μετά τον Σνόουντεν ο Ασάνζ

Σε άλλα νέα για τον Ασάνζ το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime θα προβάλλει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ιδρυτή των Wikileaks "Risk" σε σκηνοθεσία της Λόρα Πόιτρας.

Η Λόρα Πόιτρας δύο χρόνια μετά το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ της για τον Έντουαρντ Σνόουντεν, "Citizenfour" επέστρεψε με την ταινία "Risk" η οποία εξερευνά τη ζωή και το έργο του ιδρυτή των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ.

Αρχική εκδοχή του ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε πρώτη φορά πέρσι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αλλά η κινηματογράφηση συνεχίστηκε και την περίοδο των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Το ντοκιμαντέρ ήταν στο στάδιο της παραγωγής έξι χρόνια και οι συντελεστές του είχαν μία άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον Ασάνζ και τους γύρω του.

Το καλωδιακό κανάλι θα συνεργαστεί με τη Neon για την προβολή του ντοκιμαντέρ στις κινηματογραφικές αίθουσες και στη συνέχεια θα το παρουσιάσει στην τηλεόραση αυτό το καλοκαίρι.

Στις 28 Νοεμβρίου 2010 ο ιστότοπος WikiLeaks προκάλεσε ρίγη στο αμερικανικό διπλωματικό σώμα δημοσιεύοντας δεκάδες χιλιάδες διπλωματικά έγγραφα. Ο ιδρυτής του ιστότοπου Ασάνζ έγινε ο υπ' αριθμόν ένα εχθρός των ΗΠΑ και έχει καταφύγει στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο από τον Ιούνιο του 2012.

Η σκηνοθέτης φαίνεται ότι άλλαξε κάπως την άποψή της για τον Ασάνζ και τον ιστότοπο WikiLeaks τον χρόνο που μεσολάβησε από την προβολή του ντοκιμαντέρ στις Κάννες και η τελική εκδοχή αναμένεται να είναι πιο αιχμηρή, μία πιο κριτική ματιά.

Το Showtime χαρακτήρισε το "Risk" ένα "πορτρέτο εξουσίας, αρχών, προδοσίας, και θυσίας όταν το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι υψηλότερο. Είναι ένα γεωπολιτικό θρίλερ σε πρώτο πρόσωπο ειπωμένο από την πλευρά του κινηματογραφιστή βυθισμένο στον κόσμο της κρατικής εποπτείας και του κινήματος cypherpunk".

"Είναι συναρπαστικό να συνεργάζομαι με τις Showtime και Neon" ανέφερε η Πόιτρας, σύμφωνα με το Variety. Και οι δύο οργανισμοί δεν εστιάζουν στα κέρδη, αλλά επιδιώκουν να προβάλλουν σύνθετες ιστορίες στο ευρύ κοινό.

"Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ μαζί τους για το Risk" είπε. Το Showtime πρόβαλε την Κυριακή τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ Risk.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ