ΜΟΔΑ

Aντριάνα Λίμα: Γυμνή & τολμηρή στο πασχαλιάτικο video της

Aντριάνα Λίμα: Γυμνή & τολμηρή στο πασχαλιάτικο video της

Συνεχίζοντας την παράδοση του να παρεμβαίνει στις γιορτινές μέρες πασπαλίζοντας τες με αισθησιασμό και sex appeal το περιοδικό LOVE επιστρέφει στα εικαστικά του τερτίπια με την Αντριάνα Λίμα γυμνή σε ένα ντους.

"Eίναι Κυριακή του Πάσχα οπότε μπορείτε να απολαύσετε χωρίς ενοχές τις σοκολατένιες λιχουδιές μέχρι να λιποθυμήσετε από τη ζάχαρη" γράφει στο intro του το περιοδικό για το video που χάρισε στους αναγνώστες του ένα 24ωρο περίπου πριν.

"Ζητήσαμε από την Αντριάνα να μας δείξει πως μπορείτε να το απολαύσετε καλύτερα, με λίγη βοήθεια από το Κουνελάκι του Πάσχα" συνεχίζει το LOVE και μετά περνάει από τα λόγια στην εικόνα.

Το video που σκηνοθέτησε ο Phil Poynter σε styling της Sally Lyndley βρίσκει την Αντριάνα Λίμα γυμνή στο ντους με την εικαστική επιμέλεια του Pierce Gibson να φέρνει κάτι από τέχνη σε ένα μικρό film μεγάλου ερωτισμού για το Πάσχα. Ντυμένη με ελάχιστες δημιουργίες από τις εταιρίες Victoria’s Secret, Fendi και Catbird η Λίμα αποπνέει τον ερωτισμό που την έχει καθιερώσει.

Το τολμηρό και σχεδόν ακατάλληλο για ανηλίκους video βρίσκει την 35χρονη Λίμα να απολαμβάνει τη σοκολάτα της στο ρυθμό του “It’s Raining Men” από τις The Weather Girls. Η mascara και το κραγιόν της είναι αδιάβροχα, όχι όμως και τα ρούχα της.

Τo video έχει γίνει το απρόσμενο, εορταστικό viral των ημερών.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ