ΜΟΔΑ

Λορίν Χάτον, Κρίστεν Ντανστ & άλλες ερωτοτροπούν για τη Σοφία Κόπολα (vid)

Λορίν Χάτον, Κρίστεν Ντανστ & άλλες ερωτοτροπούν για τη Σοφία Κόπολα (vid)

Η κόρη του Φράνσις Φορντ Κόπολα, Σοφία, σκηνοθετεί τις μούσες του ερωτισμού σε μια συνέργια φτιαγμένη από μαύρο και άσπρο κόκκο.

Αναλαμβάνοντας να φέρει ένα πιο μοντέρνο αλλά χαλαρά urban ύφος στον αμερικανικό οίκο της μόδας Calvin Klein η Κόπολα σκηνοθετεί και φωτογραφίζει τις νέες μούσες του σχεδιαστή Raf Simons με ερωτική διάθεση.

Από την Kirsten Dunst στις Rashida Jones, Laura Harrier, Chase Sui Wonder, Nathalie Love αλλά και την 73χρονη Λορίν Χάτον, μια γυναίκα που όρισε το στιλ των ΗΠΑ από τα 70s και δεν σταμάτησε ποτέ να ορίζει το στιλ η νέα καμπάνια του οίκου πετυχαίνει να συζητηθεί για όλους τους σωστούς λόγους.

Μια ωδή στη γυναικεία, ανεπιτήδευτη ομορφιά η καμπάνια έχει για πρωταγωνίστριες γυναίκες κάθε ηλικίας και γενιάς.

Ως ερωμένη του βλέμματος η Κόπολα πέρα από τα πορτρέτα σκηνοθετεί κάθε μια από τις γυναίκες της σε fashion films που δεν εκβιάζουν το sex appeal αλλά εκθειάζουν τη γυναίκα για αυτό που είναι.

Έμπνευση της το παρελθόν. Όπως είπε η ίδια εμπνεύστηκε την καμπάνια με τα ασπρόμαυρα αναλογικά χρώματα μακριά από την ψηφιακή, πλαστικοποιημένη ομορφιά από την ιστορία του οίκου που πάντα σπάει τους κανόνες της μόδας με τόλμη.

Το 1980 η 15χρονη μόλις Μπρουκ Σιλντς σόκαρε την Αμερική φορώντας μόνο το jean της σε μια καμπάνια που έγραψε ιστορία με υπογραφή Ρίτσαρντ Άβεντον.

brooke


ΔΗΜΟΦΙΛΗ