ΜΟΔΑ

Bella Hadid: Καμία σχέση με τη Gigi & τον The Weeknd

Bella Hadid: Καμία σχέση με τη Gigi & τον The Weeknd

Το supermodel νέας κοπής Bella Hadid εκνευρίζεται όταν τη συγκρίνουν με την μεγαλύτερη αδελφή της Gigi. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα FemaleFirst για την 20χρονη που δεν παραδέχεται καμία αντιμαχία ανάμεσα σε εκείνη και την αδελφή της. "Δεν είμαστε ανταγωνιστές, είμαστε φίλες" τόνισε η μικρότερη Hadid.

"O κόσμος μας συγκρίνει λες και δεν υπάρχει χώρος στη βιομηχανία της μόδας και για τις δύο. Κάνουμε και οι δύο το ίδιο επάγγελμα όμως είμαστε πολύ διαφορετικές. Μισούμε όταν μας συγκρίνουν, δεν είμαστε ανταγωνιστικές η μία με την άλλη και η Gigi είναι η καλύτερη φίλη μου -μετά τη μητέρα μας" λέει.

"Όταν ο κόσμος σε συγκρίνει, αρχίζεις και το συνηθίζεις -είναι μια παγίδα" είπε στο περιοδικό Grazia.

Στην ίδια συνέντευξη η Bella αναφέρθηκε και στον χωρισμό της το περασμένο φθινόπωρο από τον ράπερ The Weeknd μετά από 1,5 χρόνο πολυφωτογραφημένης σχέσης.

Ο Καναδός σούπερσταρ Αμπέλ Τεσφάγιε σήμερα είναι ζευγάρι με τη συνάδελφο του Σελένα Γκόμεζ. Αν και η σχέση τους ήταν γνωστή εδώ και καιρό, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί τις προηγούμενες ημέρες στο Met Gala.

https://www.instagram.com/p/p

Ωστόσο η Bella δεν ασχολείται με το παρελθόν. "Δεν βιάζομαι να βάλω νέο άνδρα στη ζωή μου" είπε η Bella Hadid που "απολαμβάνει την εργένικη ζωή".

"Είμαι επιτέλους στο σημείο, όπου μπορώ να σκέφτομαι τι θέλω εγώ να κάνω και που θέλω εγώ να πάω" δήλωσε η Bella Hadid,

"Θέλω να είμαι όσο ανεξάρτητη γίνεται και να ανησυχώ για τον εαυτό μου περισσότερο από τον οποιονδήποτε άλλο" τόνισε.

Bella Hadid Grazia Italy 2017 01

ΔΗΜΟΦΙΛΗ