ΜΟΔΑ

Χάιντι Κλουμ: Τα γυμνά ανέκδοτα πορτρέτα της αφορούν τις γυναίκες

Χάιντι Κλουμ: Τα γυμνά ανέκδοτα πορτρέτα της αφορούν τις γυναίκες

"Έχουμε υποχρέωση να γιορτάζουμε τη γυναικεία φιγούρα" είπε η καλλονή από τη Γερμανία, Χάιντι Κλουμ. Αφορμή για αυή τη δήλωση η νέα μονογραφία της 43χρονης Κλουμ από τον εραστή της πίσω από το φακό, Rankin.

"Mεγάλωσα κάνοντας διακοπές με τους γονείς μου σε θέρετρα γυμνιστών" είπε η Χάιντι Κλουμ στο περιοδικό Ocean Drive.

"Δεν ντρέπομαι, δεν έχω πρόβλημα με τη γύμνια. Είμαι πολύ απελευθερωμένη με το σώμα και τη σάρκα" είπε η μητέρα τεσσάρων που ξέρει να πουλάει τον εαυτό της καλύτερα από πολλές.

Σχεδιάστρια, τηλεοπτική παραγωγός, μοντέλο και σύντροφος του 30χρονου Vito Schnabel, ένας από τους παράγοντες στην αγορά της σύγχρονης τέχνης η Κλουμ επέλεξε μαζί με τον βρετανό φωτογράφο Rankin τις φωτογραφίες που μέχρι σήμερα παρέμεναν ανέκδοτες.

https://www.instagram.com/p/p

"Πρέπει να γιορτάζουμε το σώμα μας, πέρα από την ηλικία μας" είπε η ίδια και οι φωτογραφίες της, τολμηρές όπως πάντα, αποτέλεσαν το υλικό για τον τόμο "Ηeidi Klum by Rankin" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Assouline.

https://www.instagram.com/p/p

Επιπλέον το ubermodel και ο φωτογράφος κυκλοφορούν και μία σειρά από μπλουζάκια, αυτοκόλλητα και καπέλα με τυπωμένες τις φωτογραφίες της Κλουμ.

"Αισθάνομαι μεγαλύτερη σιγουριά με το σώμα μου τώρα από ποτέ" πρόσθεσε η ευπώλητη και σέξι καγκελάριος του modeling Χάιντι Κλουμ.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ