ΜΟΔΑ

Η Μαρία-Ολυμπία στη συμμορία των Millennials της μόδας

Η Μαρία-Ολυμπία στη συμμορία των Millennials της μόδας

Οι Dolce & Gabbana είναι αποφασισμένοι να κάνουν τους millennials ινδάλματα και προφανώς εκλεκτούς πελάτες των δημιουργιών τους. Για αυτό το λόγο στην γεμάτη από style icons νέας κοπής καμπάνια τους φέρνουν στο φακό μια συμμορία με επώνυμα που δεν είναι άγνωστα στον κόσμο των lifestyle εντύπων.

Με φόντο το Παλέρμο η νέα καμπάνια φέρνει την Μαρία-Ολυμπία (τη μεγαλύτερη και μόνη κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ) μπροστά στο φακό των Luca & Alessandro Morelli.

Μαζί της μια σειρά από άλλες επώνυμες και διάσημες λόγω των προγόνων τους απόγονοι όπως οι Corinne Foxx, Chiara Scelsi, Natasha Lau, Sonia Ben Ammar, Lori Harvey και Amelia Windsor.

Η εμφάνιση της στην καμπάνια μοιάζει μια έξυπνη επιλογή για τον οίκο καθώς η 21χρονη Μαρία-Ολυμπία θεωρείται ένα style icon των καιρών μας και όχι, δεν υπήρξε ποτέ σύντροφος του Χάρι όπως ισχυρίστηκε tabloid της Αυστραλίας ένα χρόνο και κάτι πριν.

https://www.instagram.com/p/p

Ένα It Girl με καταγωγή ελληνική

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες debutantes με το όνομα της να φιγουράρει στα περιοδικά Vanity Fair, W Magazine και Τatler συχνά πυκνά η ιστορία της 21χρονης είναι καμπερή ήδη από τις 22 Δεκεμβρίου του 1996, όταν και βαφτίστηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Φανάρι σε ένα μυστήριο που έδωσαν το παρόν οι δυναστείες της Γηραιάς Ηπείρου και βέβαια ένας από τους νονούς της, ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας.

charles

Γεννημένη στην Αμερική αλλά με παιδεία Ευρώπης όπως θέλησαν οι γονείς της, η Μαρία-Ολυμπία μεγάλωσε στο Λονδίνο. Μοναχοκόρη λέγεται πως είναι η μεγάλη αδυναμία του μπαμπά και η αγαπημένη του συνοδηγός στις βόλτες με τη βέσπα. Η Μαρία-Ολυμπία δεν φοίτησε σε κολέγιο της Ελβετίας όπως συνηθίζουν πολλοί γόνοι αλλά σε εναλλακτικό σχολείο του Λονδίνου, όπου σπούδασε υποκριτική, γραφιστική και ιστορία της τέχνης.

Trendsetter η ίδια, έχει ποζάρει στο φακό περιοδικών μόδας ενώ το καλοκαίρι του 2013 ήταν για τρεις εβδομάδες εκπαιδευόμενη στον οίκο Dior.

“Θέλω να ασχοληθώ με τη μόδα ή τη φωτογραφία. Είμαι δυσλεκτική και γι' αυτό δεν είμαι καλή στα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης, έχω έφεση στα καλλιτεχνικά” εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Tatler.

Η Μαρία-Ολυμπία δεν μιλάει ελληνικά αν και θα το ήθελε, συμπλήρωσε.

Princess Maria Olympia Tatler UK March 2014 01 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ