ΜΟΔΑ

H καλλονή Jοan Smalls περνάει από τη μόδα στην οθόνη για το Netflix

H καλλονή Jοan Smalls περνάει από τη μόδα στην οθόνη για το Netflix

Μία από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες της μόδας η Joan Smalls αφήνει για λίγο τα editorial μόδας και τις καμπάνιες για να δοκιμάσει το ταλέντο και την τύχη της στην oθόνη με τις ευλογίες του Netflix.

Η Smalls, ένα ακόμη μοντέλο που θα κάνει τη μετάβαση από την πασαρέλα στην κινηματογραφική οθόνη θα υποδυθεί στην ταινία "Set It Up" της Claire Scanlon τη Σούζι, τη φίλη του πρωταγωνιστή, Τσάρλι, που θα ερμηνεύσει ο Γκλεν Πάουελ.

Η Smalls ανακοίνωσε την είδηση με ανάρτηση της στο Instagram. "Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα! Τόσο εξαιρετικά τυχερή, τιμή μου να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο εξαιρετικά ταλαντούχο cast και σε αυτή την ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους που το κάνατε δυνατό #SetitUp #Netflix" έγραψε.

Στο καστ της ρομαντικής κωμωδίας συμμετέχουν ακόμη η Λούσι Λιου, η Ζόι Ντόιτς και ο Τάγιε Ντιγκς. Την ταινία σκηνοθετεί η Κλερ Σκάνλον. Η παραγωγή ξεκινά εντός του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/p

Η Joan Smalls από το Πουέρτο Ρίκο έχει πάρει μέρος σε επιδείξεις μόδας των γνωστών οίκων υψηλής ραπτικής, Chanel, Burberry και ήταν κεντρικό πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες των Stella McCartney, Balmain και Versace.

Εμφανίζεται σε κάθε σόου της Victoria’s Secret από το 2011 και ήταν το πρώτο μοντέλο από τη Λατινική Αμερική που υπέγραψε συμβόλαιο με την Estee Lauder.

Το 2015 ήταν 5η στη λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ