ΜΟΔΑ

Τζέρεμι Σκοτ: «Η Μελάνια Τραμπ είναι μια ασυνήθιστα σιωπηλή φιγούρα»

Τζέρεμι Σκοτ: «Η Μελάνια Τραμπ είναι μια ασυνήθιστα σιωπηλή φιγούρα»

Oι Dolce & Gabbana την ντύνουν και την υπερασπίζονται σε κάθε ανάρτηση τους στα social media προκαλώντας αντιδράσεις. Ο Ralph Lauren φροντίζει επίσης για την εικόνα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ με δημιουργίες που υπογραμμίζουν την απόμακρη μεν, κομψή δε δημόσια εικόνα της. Ο σχεδιαστής μόδας του οίκου Mοschino Τζέρεμι Σκοτ όμως δεν έχει αποφασίσει ποιά στάση να κρατήσει απέναντι στη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια.

Έχοντας ντύσει μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο από την Rihanna και την Beyoncé έως την Κέιτi Πέρι και τη Lady Gaga, o Σκοτ δήλωσε επιφυλακτικός στην προοπτική να σχεδιάσει ρούχα για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ αρνούμενος να πάρει μια στάση υπέρ ή κατά της Μελάνια Τραμπ.

Στη βιομηχανία της μόδας δημιουργήθηκε αντιπαράθεση, όσον αφορά τη σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόλαντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ με κάποιους σχεδιαστές (βλ. Marc Jacobs, Τom Ford & Sophie Theallet) να αρνούνται συνεργασία μαζί της και άλλους να την αποθεώνουν.

Για τον δημιουργό του οίκου Moschino και ιδρυτή του ομώνυμου brand, Τζέρεμι Σκοτ το ζήτημα είναι περισσότερο πολύπλοκο καθώς η ίδια "αρνείται να κρίνει κάποια που δεν έχει αποσαφηνίσει δημόσια την πολιτική της θέση".

Είναι μια ασυνήθιστα σιωπηλή φιγούρα" είπε ο Σκοτ σε συνέντευξή του στη βρετανική έκδοση του Harper’s Bazaar. "Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθάνομαι ότι σχεδιάζω ρούχα που είναι κατάλληλα για εκείνη, είναι δύσκολο να μάθεις ποια είναι η τοποθέτησή της. Είναι σύμμαχος της διαφορετικότητας; Δεν ξέρω. Πρέπει να σηκωθεί και να πει κάτι αλλιώς θα καταλήξει να ευθυγραμμιστεί με τον Τραμπ)" επισήμανε.

https://www.instagram.com/p/p

Ο σχεδιαστής λέει ότι καταλαβαίνει για ποιο λόγο πολλοί σχεδιαστές θα προτιμούσαν να αποφύγουν να υποστηρίξουν τον Τραμπ. Κατά την άποψή του το να συμφωνήσει κάποιος με το πρώην μοντέλο, νυν πρώτη κυρία των ΗΠΑ σημαίνει ότι συνεργάζεται με τον πρόεδρο.

"Αλλά, είναι αντιφατική προσωπικότητα" είπε. "Δεν θέλω να την υποτιμήσω, γιατί, ποιος ξέρει, θα μπορούσε να είναι η ηγέτης της αντίστασης" υπογράμμισε ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ