ΜΟΔΑ

Βικτόρια Μπέκαμ: «Αν ήμουν όσο δυστυχισμένη φαίνομαι δεν θα ήμουν ακόμη παντρεμένη»

Βικτόρια Μπέκαμ: «Αν ήμουν όσο δυστυχισμένη φαίνομαι δεν θα ήμουν ακόμη παντρεμένη»
Facebook/VogueNL

Η πρώην pop diva της βρετανικής μουσικής σκηνής και πλέον αναγνωρισμένη σχεδιάστρια μόδας που την εκτιμούν ακόμη και όσοι δεν συμπαθούν το παγωμένο "προσωπείο" της, η Βικτόρια Μπέκαμ μιλάει ανοιχτά στην ολλανδική έκδοση της Vogue για την δημόσια και την ιδιωτική εικόνα της.

"Άλλη μπροστά στα φλας των φωτογράφων και άλλη στο σπίτι" δήλωσε η Βικτόρια Μπέκαμ σε συνέντευξη της που συνοδεύει το εξώφυλλο της έκδοσης ενώ τόνισε ότι η διάσημη κατηφής έκφραση της με την οποία ποζάρει συνήθως δεν αντικατοπτρίζει τη ζωή της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

"Περνάμε πολύ ωραία με τον Ντέιβιντ", δήλωσε η Βικτόρια και προσέθεσε: "Αν ήμουν πραγματικά όσο δυστυχισμένη φαίνομαι στις φωτογραφίες που παίρνουν μερικοί παπαράτσι, τα παιδιά μου δεν θα ήταν τόσο ευτυχισμένα, όσο είναι. Και σίγουρα δεν θα ήμουν παντρεμένη ακόμα".

Όλα είναι ισορροπία

https://www.instagram.com/p/p

Επιπλέον η Μπέκαμ αποκάλυψε ότι για εκείνη το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου και μιας ολοκληρωμένης ζωής είναι η ισορροπία. Δεν διστάζει παράλληλα να μιλήσει για το άγχος που της προκαλεί το γεγονός ότι μεγαλώνει.

"Δεν είμαι τέλεια, αλλά δεν χρειάζεται να μοιάζω 25. Είμαι 43 και αυτό ακούγεται πολύ χειρότερο από ότι αισθάνομαι. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι σε αυτά που έχω καταφέρει και αισθάνομαι ευλογημένη".

vogue cover

ΔΗΜΟΦΙΛΗ