ΜΟΔΑ

Πάρις Τζάκσον: Πρωταγωνίστρια της μόδας & της μουσικής με υπογραφή XX (vid)

Πάρις Τζάκσον: Πρωταγωνίστρια της μόδας & της μουσικής με υπογραφή XX (vid)

Αυτή είναι η χρονιά της. Η απόγονος του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, που υπερασπίζεται το δικαίωμα στο γυμνισμό και δεν φοβάται να μιλήσει δημόσια για την κατάθλιψη που πολέμησε και τις παρενοχλήσεις που συνεχώς δέχεται εκτεθειμένη όπως όλοι οι διάσημοι στα social media έχει πλέον και το πρώτο εξώφυλλο της στις εκδόσεις της Vogue.

Η 19χρονη Τζάκσον, αφού πρώτα έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Teen Vogue έκανε το ντεμπούτο της και στις πιο ενήλικες εκδόσεις μόδας της εκδοτικής αυτοκρατορίας φωτογραφημένη από τον σπουδαίο φωτογράφο Patrick Demarchelier.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε (αφού πρώτα συμφώνησαν να γίνει μέσω γραπτών μηνυμάτων καθώς η ανερχόμενη Πάρις δεν έχει εμπιστοσύνη στο πώς ερμηνεύονται όσα λέει συχνά στα media) η Τζάκσον μιλάει για τους λόγους που την οδήγησαν στο να στραφεί επαγγελματικά στο modeling και επιμένει, ακριβώς όπως δήλωσε και στο μακροσεκελές video της στο Instagram σε έναν αγώνα για μια καλύτερη ζωή.

https://www.instagram.com/p/p

"Δεν αρέσει σε όλους σας το ελεύθερο πνεύμα μου και η εξωστρέφεια μου" είπε σε ανάρτηση της για το διαδικτυακό εκφοβισμό και την ανάγκη της να είναι δυνατή για τη γενιά της.

Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, εργάζομαι όσο πιο σκληρά γίνεται για να τα βγάζω πέρα μόνη μου και δημιουργώ την δική μου ζωή. Παλεύω για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τα δικαιώματα των ζώων, για το περιβάλλον. Βασικά, προσπαθώ να εμπλέκομαι σε οποιαδήποτε φιλελεύθερη κίνηση μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη" είπε η Πάρις Τζάκσον που είναι και η πρωταγωνίστρια στο νέο video clip των Τhe XX που δημιούργησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας Calvin Klein Raf Simons.

https://www.instagram.com/p/p

Στο video που ντύνει με εικόνα το νέο single του βρετανικού συγκροτήματος "I Dare You" πέρα από την Τζάκσον πρωταγωνιστεί και το παιδί-θαύμα του Stranger Things, Millie Bobby Brown σε μία ενδιαφέρουσα συνέργεια μόδας και μουσικής.

Ο Simons συνεργάστηκε με τον φωτογράφο και κινηματογραφιστή Alasdair McLellan για το video clip που είναι "ένα ερωτικό γράμμα στο Λος Άντζελες" για την μπάντα που θεωρείται άξια εκπρόσωπος της ενήλικης βρετανικής pop.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ