ΜΟΔΑ

Τζούλιαν Μουρ: Ο αισθησιασμός της στην υπηρεσία της διαφήμισης για lingerie

Τζούλιαν Μουρ: Ο αισθησιασμός της στην υπηρεσία της διαφήμισης για lingerie

Πολέμιος της οπλοκατοχής και star με γοητεία παλιού, περίπου άσπιλου, Χόλιγουντ η βραβευμένη με Όσκαρ, Αμερικανίδα ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ έχει έναν αναπάντεχο ρόλο σε καμπάνια διαφήμισης εταιρίας εσωρούχων.

Ποζάροντας στο φακό του ερωτικού Rankin, του δημοφιλούς Βρετανού φωτογράφου μόδας και πορτρέτων η Μουρ δήλωσε ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της σε αυτό το ορόσημο της εταιρίας ως το πρόσωπο σε μία καμπάνια που εξαίρει τη "μοντέρνα γυναίκα με αυτοπεποίθηση και διαχρονικό στυλ.

Ο φωτογράφος μόδας Rankin αναφέρθηκε στη συνεργασία "όνειρο" με τη star του Χόλιγουντ.

"Είναι αστεία, είναι θαρραλέα, είναι ειλικρινής, είναι απόλυτα χαρισματική. Μια πνοή ελευθερίας. Αυτό που αγαπώ, όταν την φωτογραφίζω είναι ότι έχει αυτή την ανυπέρβλητη δύναμη. Αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο χάρισμα. Και κάνει τη δουλειά μου πραγματική ευχαρίστηση" δήλωσε ο φωτογράφος μόδας John Rankin Waddell, πιο γνωστός ως Rankin.

Η ηθοποιός στα 56 της χρόνια φωτογραφήθηκε για διαφημιστικό της νέας συλλογής φθινόπωρο/χειμώνας 2017 της Triumph με αφορμή την επέτειο 131 χρόνων από την ίδρυσή της.

trumi

@Instagram

Η εταιρία ακολουθεί το παράδειγμα των εταιριών Marc Jacobs, Gucci και Acne που επέλεξαν ως πρέσβειρες των εμπορικών σημάτων τους γυναίκες άνω των 50 για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ