ΜΟΔΑ

Φόνος Βερσάτσε: Αντιδράσεις για τη σειρά που εξιστορεί το έγκλημα μόδας

Φόνος Βερσάτσε: Αντιδράσεις για τη σειρά που εξιστορεί το έγκλημα μόδας

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Ράϊαν Μέρφι φέρνει στη μικρή οθόνη ένα κυριολεκτικό έγκλημα μόδας. Το φόνο του σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε στο Μαϊάμι που συγκλόνισε τη βιομηχανία μόδας για την αγριότητα του.

Στη σειρά που πρωταγωνιστούν ανάμεσα σε άλλους οι Πενέλοπε Κρουζ και Ρίκι Μάρτιν θα αποκαλυφθούν όσα δεν γνωρίζαμε για την τελευταία ημέρα του ταλαντούχου, μαξιμαλιστή, Ιταλιάνου της μόδας. Όμως οι αντιδράσεις για όλα όσα θα ειπωθούν στη μικρή οθόνη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μιλώντας στη The Guardian o τελευταίος σύντροφος του Τζιάνι Βερσάτσε έσπασε τη σιωπή του, όχι για να μιλήσει σχετικά με την κοινή τους ζωή ή τις συνθήκες της δολοφονίας αλλά για να ασκήσει κριτική στη νέα σεζόν της σειράς "American Crime Story" και τον χαρακτήρα του ιδίου που υποδύεται ο λατίνος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν.

"Η εικόνα του Ρίκι Μάρτιν να κρατά τη σορό στα χέρια του είναι γελοία" δηλώνει ο Αντόνιο Ντ' Άμικο στην εφημερίδα Guardian. "Μπορεί να είναι ποιητική αδεία του σκηνοθέτη, ωστόσο, εγώ δεν αντέδρασα έτσι" υποστηρίζει ο 58χρονος.

Ο επί 15 χρόνια σύντροφος του Βερσάτσε, περιγράφει ακόμα στην εφημερίδα πώς έζησε εκείνος τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν τη δολοφονία.

versace

Λέει ότι έπινε καφέ στη βεράντα της έπαυλης Βερσάτσε στο Μαϊάμι, όταν ο διάσημος σχεδιαστής βγήκε για να αγοράσει εφημερίδα. Λίγες στιγμές αργότερα άκουσε πυροβολισμούς. Ο ίδιος και ο μπάτλερ βγήκαν αμέσως έξω και είδαν τον Βερσάτσε να κείτεται στα σκαλιά μέσα σε μία λίμνη αίματος. Στη συνέχεια όμως, τον απομάκρυναν κι έτσι δεν κατάφερε ποτέ να κρατήσει στα χέρια του τον σύντροφο του, όπως δείχνει η σειρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ