ΜΟΔΑ

Άντονι Χόπκινς: Ο Χάνιμπαλ μας μαθαίνει πώς να φοράμε κοστούμι

Άντονι Χόπκινς: Ο Χάνιμπαλ μας μαθαίνει πώς να φοράμε κοστούμι

Ο σερ Άντονι Χόπκινς είναι το τελευταίο, απροσδόκητο μοντέλο σε καμπάνια για ιταλικό οίκο που "ράβει θρύλους από το 1945".

Ο Χάνιμπαλ φιγουράρει στην καμπάνια του οίκου για την κολεξιόν Φθινόπωρο 2017-Χειμώνας 2018 και πόζαρε μπροστά στον φακό του φωτογράφου από το Λος Άντζελες Γκρέγκορι Χάρις (Gregory Harris). Ακολουθεί τα βήματα του συναδέλφου του Σάμιουελ Λ. Τζάκσονς για τις διαφημίσεις της κολεξιόν Άνοιξη 2017.

Η καμπάνια του οίκου Brioni θα κάνει εκκίνηση στις διαφημιστικές πινακίδες στα αεροδρόμια της Ρώμης, στον αερολιμένα Malpensa στο Μιλάνο και στο Πεκίνο, την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολούθως θα "κυλήσει" σε επιχειρηματικές και οικονομικές εφημερίδες στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία.

Η καμπάνια έρχεται στη δημοσιότητα την ίδια περίοδο που ο βραβευμένος με Όσκαρ Ουαλός ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ως δρ Ρόμπερτ Φορντ στην τηλεοπτική σειρά "Westworld".

https://www.instagram.com/p/p

Η εμφάνιση του αξιοπρεπούς κυρίου που ενσαρκώνει ο Χόπκινς είναι στροφή 180 μοιρών για τον οίκο. Ο μόλις για έξι μήνες διευθυντής δημιουργικού, ο Αυστραλός Τζάστιν Ο'Σι, υπεύθυνος για την καμπάνια "bad boy-chic" στην οποία φιγουράρησαν μέλη των Metallica, αποχώρησε. Τον διαδέχθηκε, τον Ιούνιο, η Νίνα-Μαρία Νίτσε, προερχόμενη από τον οίκο Maison Martin Margiela, και ο οίκος επέστρεψε σε ρίζες κομψότητας, φινέτσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ