ΜΟΔΑ

Bikinigate: Κανένα ρετούς στο ελληνικό selfie της Αλεξάντρα Σούλμαν της Vogue

Bikinigate: Κανένα ρετούς στο ελληνικό selfie της Αλεξάντρα Σούλμαν της Vogue

Έχοντας πλέον αποχωρήσει από το τιμόνι της βρετανικής Vogue "για να ζήσει μακριά από τη μόδα" η πρώην διευθύντρια μόδας Αλεξάντρα Σούλμαν βρίσκεται στην Ελλάδα φορτίζοντας τις μπαταρίες της και ανοίγει μια συζήτηση αυστηρά γυναικεία.

Απολαμβάνοντας τις διακοπές της στις Σπέτσες η πρώην διευθύντρια της βρετανικής Vogue Σούλμαν ανάρτησε ένα ειλικρινές selfie.

Xωρίς να ντρέπεται για το σώμα της η Σούλμαν μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με bikini. Εξάλλου η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για τη θετική αντιμετωπίσει που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι για το σώμα τους.

Η 59χρονη Σούλμαν έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: "ώρα για το ταξίδι με βάρκα" και απέσπασε εκατοντάδες υποστηρικτικά μηνύματα και χιλιάδες like από τους ακολούθους της που τολμάει και ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία χωρίς επεξεργασία.

https://www.instagram.com/p/p

Η Σούλμαν αποχώρησε από το τιμόνι της Vogue τον περασμένο μήνα ύστερα από μία θητεία 25 χρόνων και απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα -όπως κάνουν φέτος πολλοί.

Η διάσημη Βρετανίδα συντάκτρια μόδας βρίσκεται εδώ και καιρό στην Ελλάδα, καθώς ξεκίνησε τις διακοπές της από την Αθήνα, συνέχισε στην Πελοπόννησο και τώρα απολαμβάνει τις παραλίες από τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ