ΜΟΔΑ

Χάιντι Κλουμ: Πουλάει τα εσώρουχά της δίνοντας συμβουλές

Χάιντι Κλουμ: Πουλάει τα εσώρουχά της δίνοντας συμβουλές

Δαιμόνια επιχειρηματίας η Χάιντι Κλουμ ή αλλιώς η Άνγκελα Μέρκελ της μόδας - και οι δύο Γερμανίδες παραμένουν στην κορυφή των ετερόκλητων αλλά εξίσου ανταγωνιστικών επαγγελμάτων τους - ξέρει ότι πρέπει να καθιερώσει το όνομα της με όσο το δυνατόν περισσότερους και η ευπώλητους τρόπους.

Με αφορμή τη νέα συλλογή lingerie η Κλουμ αποφάσισε να δώσει τις δικές της συμβουλές προς τις γυναίκες και όπως λέει πάντα θα πρέπει να φορούν ωραία εσώρουχα γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις και τι μπορεί να προκύψει.

Η 44χρονη δημιούργησε τη δική της συλλογή από εσώρουχα και στο πλαίσιο της προώθησής της αναφέρθηκε, μιλώντας στο περιοδικό People Style, στη σημασία των εσωρούχων.

"Πριν ξεκινήσω τη δική μου εταιρία συνεργάστηκα για 13 χρόνια με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες lingerie, οπότε είχα πάντα επαφή με σπουδαία εσώρουχα" δήλωσε η Κλουμ. "Bέβαια πρέπει να ευχαριστήσω και τη μητέρα μου για αυτό -της άρεσαν τα εσώρουχα, είχε πάντα μια ποικιλία από διαφορετικά σπουδαία κομμάτια που αναδείκνυαν τις αναλογίες της" πρόσθεσε.

"Αυτό που με έκανε να είμαι και πιο ελεύθερη με το σώμα μου είναι ότι πάντα έκανε ηλιοθεραπεία topless" συμπλήρωσε η μητέρα τεσσάρων παιδιών Κλουμ.

https://www.instagram.com/p/p

Για την Κλουμ τα ωραία εσώρουχα είναι απαραίτητα καθώς "αφού ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να συναντήσεις, γιατί να μην φοράς πάντα το καλύτερο;" Μια υπενθύμιση στον κανόνα του εμπορίου που θέλει το sex να πουλάει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ