ΜΟΔΑ

Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφίζεται ως «Πρώτη Κυρία» και μιμείται την Τζάκι Κένεντι (pics)

Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφίζεται ως «Πρώτη Κυρία» και μιμείται την Τζάκι Κένεντι (pics)

Η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ αρέσκεται στο να προκαλεί με τις εμφανίσεις και τις φωτογραφίσεις της. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι αποφάσισε να ενισχύσει την εικόνα του συζύγου της Κάνιε Γουέστ ως Προέδρου των ΗΠΑ, μία επιθυμία άλλωστε που ήδη έχει εκφράσει ο διάσημος ράπερ και σχεδιαστής μόδας.

Έτσι λοιπόν η διάσημη επιχειρηματίας πόζαρε για το περιοδικό Interview ως Πρώτη Κυρία με την μικρή Νορθ στο ρόλο της Πρώτης Κόρης.

Kim Kardashian First Lady Reaction

Κι όπως ήταν φυσικό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά» με τα σχόλια να είναι ποικίλα και μοιρασμένα σε θετικά και αρνητικά.

kim kardashian first lady photos2
kim kardashian first lady photos5

Αυτό που προκάλεσε ίσως περισσότερο είναι το γεγονός ότι το όλο κόνσεπτ της φωτογράφησης θυμίζει Τζάκι Κένεντι και πολλοί έγραψαν ότι πρόκειται για «ιεροσυλία».

kim kardashian first lady photos6
kim kardashian first lady photos3

Πάντως η Κιμ δίνει και συνέντευξη στο περιοδικό και μιλάει στην Τζάνετ Μοκ για όλα. Για την Νορθ, για τη ληστεία στο Παρίσι, την μητρότητα, τη ζωή με τον Κάνιε και την υπερέκθεση.

kim kardashian first lady photos4

Όλα φυσικά «ντύθηκαν» με το ταλέντο του 63χρονου φωτογράφου Στίβεν Μέιζελ, σε μία φωτογράφηση που η Κιμ δεν χρειάστηκε να γδυθεί για να τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου, σχολιάζει το Αθηναϊκό πρακτορείο.

(Φωτογραφίες: Interview, Κim Κardashian/Social Media)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ