ΜΟΔΑ

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Με botox ή χωρίς στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Με botox ή χωρίς στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης

Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας της συζύγου του Βικτόρια στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης (NYFW).

Ανάρτηση της βρετανικής Vogue έγινε αφορμή για να ξεκινήσει ένας πόλεμος απόψεων για την αντρική ομορφιά. Στη φωτογραφία της Vogue ο 42χρονος Μπέκαμ κάθεται στην πρώτη σειρά, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του, τον Μπρούκλιν και τον διευθυντή του περιοδικού, Έντουαρντ Ένινφουλ.

"Το Botox δείχνει ωραία στον Ντέιβιντ" ήταν το σχόλιο μιας follower στην ανάρτηση και μετά ξεκίνησαν όλα.

"Δεν με βρίσκει σύμφωνο το Botox miss@stasdoeshair αλλά θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο" ήταν η αντίδραση του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή, με ταχύτητα που θύμισε τις αντιδράσεις του - αλλά και τις πάσες ακριβείας που έδινε - στο γήπεδο.

Η follower επέμεινε: "Απλώς ανέφερα το γεγονός. Είναι Botox - δεν είναι σπουδαίο πράγμα".

Ο Μπέκαμ επέλεξε να μη δώσει συνέχεια. Ωστόσο, πρέπει να θυμίσουμε ότι αρνιόταν ανέκαθεν κάθε πλαστική χειρουργική. Κι αυτό, σε αντίθεση με τη Βικτόρια, η οποία το έχει παραδεχτεί - για τον εαυτό της - δημόσια.

https://www.instagram.com/p/p

Η απάντησή του στη φιλοφρόνηση της χρήστριας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πυροδότησε πάντως, ομοβροντία αντιδράσεων άλλων χρηστών.

Ένας πρότεινε ότι "πιθανά είναι, απλώς, ένα φωτογραφικό εφέ ή Photoshop. Και το μεϊκάπ του κάνει το πρόσωπο του να δείχνει με λείο δέρμα".

Ένας άλλος αποφάνθηκε: "Δεν νομίζω ότι είναι Botox. Έχει γραμμές γήρανσης του δέρματος, εύκολα το βλέπεις στις φωτογραφίες του. Δεν είναι και τόσο μεγάλος. Υπάρχουν άντρες και γυναίκες που δείχνουν ωραία στα σαράντα τους".

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ