ΜΟΔΑ

Mιλάνο: Oι Dolce & Gabbana αποθεώνουν τα ωραιότερα κορίτσια του κόσμου

Mιλάνο: Oι Dolce & Gabbana αποθεώνουν τα ωραιότερα κορίτσια του κόσμου

Το διάσημο ντουέτο της ιταλική μόδας, οι Dolce & Gabbana κέρδισαν στον τζόγο των εντυπώσεων φέρνοντας στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο μια λεγεώνα από νέες μικρές θερότητες του modelling.

Τα κορίτσια που διεκδίκησαν με πειθώ το catwalk στο show του σχεδιαστικού ντουέτου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 ήταν οι βασίλισσες της καρδιάς μιας εντυπωσιακής τράπουλας του στιλ. Ως άλλες Ντάμες κούπα το νέο αίμα του modeling έλαμψε με κεντημένα, λαμπερά φορέματα από μετάξι φορώντας στέμματα και κόκκινα ρόδα στα μαλλιά τους.

Τα κορίτσια των Dolce & Gabbana ξεκίνησαν το εντυπωσιακό show ντυμένα στα μαύρα με μουσικό χαλί την όπερα του Pietro Mascagni "Cavalleria Rusticana" προλογίζοντας μια γιορτή χρώματος γεμάτο από νειάτα.

Δαντέλα, κοσμήματα, χρυσό και layers υφασμάτων παρέπεμπαν γενναιόδωρα στο νησί που πάντα εκθειάζουν οι σχεδιαστές, τη Σικελία και τις παραδόσεις τους.

Την πασαρέλα χειροκρότησαν οι millennials που είχαν την πρώτη θέση στο show που απαίτησε την προσοχή των λεγόμενων "influencer" στα κοινωνικά δίκτυα καθώς η Thylane Blondeau συγκέντρωσε το βλέμμα τους.

https://www.instagram.com/p/p

Ποιό είναι επιτέλους το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου;

"Η αγάπη είναι ομορφιά" έγραφε ένα t-shirt της συλλογής. Οι Dolce & Gabbana παίζουν ξανά με τους κανόνες του marketing και διεκδικούν την γκαρνταρόμπα της νέας γενιάς φέρνοντας στην πασαρέλα τα ωραιότερα κορίτσια του κόσμου, ανάμεσα τους και το αντίπαλο δέος της Κάια Γκέρμπερ από την Ευρώπη, την (επίσης 16χρονη) γαλλίδα Thylane Blondeau που κάποτε χαιρετήθηκε από τους δημοσιογράφους μόδας ως το "πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο".

Η Blondeau είναι κόρη του θρύλου του γαλλικού ποδοσφαίρου Patrick Blondeau και ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα όταν περπάτησε στην πασαρέλα του Jean Paul Gaultier στα τέσσερα της.

Η γαλλίδα Λολίτα της μόδας είχε απασχολήσει τους κύκλους της μόδας για την "σεξουαλικοποίηση" της όταν σε ηλικία μόλις δέκα ετών εμφανίστηκε στις σελίδες της Vogue Paris σε editorial που για πολλούς είχε "παιδοφιλικά στοιχεία".

Thylane blondeau vogue

Σήμερα είναι πρέσβειρα της L'Oréal, το πρόσωπο αρώματος της σχεδιάστριας Lolita Lempicka, ανερχόμενη μούσα για τον Michael Kors και πλέον δείχνει πρόθυμη να παλέψει σώμα με σώμα με την Κάια Γκέρμπερ για τον τίτλο του πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ