OSCARS

Όσκαρ 2017: Η Νικόλ Κίντμαν έτοιμη για το 4ο βραβείο της

Όσκαρ 2017: Η Νικόλ Κίντμαν έτοιμη για το 4ο βραβείο της

"Κάθε χρόνο στην Ινδία εξαφανίζονται 80.000 παιδιά". Με αυτή την πληροφορία η ταινία που έφερε στην Νικόλ Κίντμαν την 4η υποψηφιότητα της για ένα Όσκαρ, το Lion, ρίχνει την αυλαία του.

"Τα θέματα της ταινίας είναι η μητρότητα και η μνήμη. Η προσπάθεια ενός ανθρώπου να θυμηθεί και να ανακαλύψει τις ρίζες του. Χρησιμοποιεί τις αναμνήσεις του και προσπαθεί να βρει την πραγματική του μητέρα. Αυτή η αίσθηση της μνήμης, είναι πραγματικά συναρπαστική" δήλωσε η Νικόλ Κιντμαν για την ταινία που σκηνοθετεί ο Γκαρθ Ντέιβις και είναι βασισμένη στο βιβλίο Μακριά από το σπίτι του Σαρού Μπρίρλεϊ.

Είναι μια πραγματική, αυτοβιογραφική, ιστορία καθώς ο συγγραφέας όντως χάθηκε σε ηλικία 5 ετών στους αχανής δρόμους της Καλκούτας.

Ο Ντεβ Πατέλ, επίσης υποψήφιος για Όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου, ερμηνεύει τον μικρό Σαρού στη βόρεια Ινδία που μπαίνει σε λάθος τρένο και χάνεται στην Καλκούτα για να υιοθετηθεί μετά από πολλές περιπέτειες από ένα ζευγάρι Αυστραλών. Όμως εκείνος θέλει να επιστρέψει πίσω.

Η Κίνταμν έχει δηλώσει κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένη για την τέταρτη υποψηφιότητα της από την Ακαδημία (έχουν προηγηθεί μία υποψηφιότητα για το Βραβείο Καλύτερης Α' Γυναικείας Ερμηνείας με την Απώλεια το 2010, ένα βραβείο Καλύτερης Α' Γυναικείας Ερμηνείας για τις Ώρες το 2002 και μια ακόμη υποψηφιότητα για το Βραβείο Καλύτερης Α' Γυναικείας Ερμηνείας στο απίθανο Moulin Rouge του 2001).

Φωτογραφημένη για το The Edit η Κίντμαν ποζάρει στο φακό της Yelena Yemchuk με δημιουργίες Jil Sander, Jacquemus, Johanna Ortiz, Ellery και άλλων avant garde σχεδιαστών.

Η φετινή 89η τελετή των βραβείων Oscar την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωστανά στην COSMOTE TV.

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ