OSCARS

Τιμοτέ Σαλαμέ: από αγόρι της Λούρδη στην πρώτη γραμμή των Όσκαρ

Τιμοτέ Σαλαμέ: από αγόρι της Λούρδη στην πρώτη γραμμή των Όσκαρ

Λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ ο νεόκοπος star που έχει κάνει το Χόλιγουντ να παραμιλάει με τον τρόπο που παλιά παραληρούσε για τον έφηβο Λεονάρντο ΝτιΚάπριοΤιμοτέ Σαλαμέ μίλησε με τον τραγουδιστή Φρανκ Όσιαν για λογαριασμό του περιοδικού VMAN.

Ο Τιμοτέ Χαλ Σαλαμέ που πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες φαβορί των κινηματογραφικων βραβείων, τα Call Me By Your Name και Lady Bird απάντησε με ενθουσιασμό στις ερωτήσεις του δημιουργού του εξαιρετικού Blonde.

"Tιμή μου να μιλάω μαζί σου. Είμαι τόσο μεγάλος θαυμαστής (σου)" είπε ο Σαλαμέ με τον Όσιαννα του ανταποδίδει τη φιλοφρόνηση, λέγοντας πόσο μεγάλος θαυμαστής είναι των βίντεο από τα χρόνια του Τιμοτέ στο Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts.

Τότε που ο 21χρονος σήμερα Σαλαμέ ράπαρε και ήταν σύντροφος της κόρης της Mαντόνα, Λούρδη Λεόν.

Ο Σαλαμέ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Homeland και μετά τη διάλυση του ειδυλλίου με τη Λούρδη το 2014 η πορεία του είναι μόνιμα ανοδική.

Γύρισε την πλάτη του στον Γούντι Άλεν

MS LAWTON KLARA from LaGuardia on Vimeo.

Μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση της Ντίλαν Φάροου εις βάρος του Γούντι Άλεν οι ηθοποιοί που συνεργάστηκε μαζί τους του γυρνάνε την πλάτη.

Ο πλέον ανερχόμενος και πολυσυζητημένος ζεν πρεμιέ της βιομηχανίας του θεάματος και φαβορί για τα Όσκαρ, Τιμοτέ Σαλαμέ (Timothée Chalamet), ανακοίνωσε ότι κάνει δωρεά την αμοιβή του από την ταινία του Γούντι Άλεν A Rainy Day In New York στην οποία και συμπρωταγωνιστεί με τη Σελένα Γκόμεζ & τη Ρεμπέκα Χολ.

"Έμαθα πως ένας καλός ρόλος δεν είναι το μόνο κριτήριο για να αναλάβεις μια δουλειά. Αυτό έγινε πολύ πιο ξεκάθαρο τους τελευταίους μήνες, αφού έγινα μάρτυρας της δημιουργίας ενός ισχυρού κινήματος που προτείνει να τερματιστεί η αδικία, η ανισότητα και πάνω απο όλα η σιωπή. Ερωτήθηκα σε πρόσφατες συνεντεύξεις για την απόφασή μου να δουλέψω το προηγούμενο καλοκαίρι στην ταινία του Γούντι Άλεν. Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω άμεσα στην ερώτηση. Αλλά μπορώ να πω αυτό. Δεν θέλω να επωφεληθώ από τη δουλειά μου στην ταινία και σκοπεύω να δωρίσω ολόκληρο το μισθό μου σε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις" έγραψε ο ανερχόμενος 21χρονος star του Call Me by Your Name & Lady Bird στο Ιnstagram.

https://www.instagram.com/p/Bd_2ILwnJ0H

H αμοιβή του θα διατεθεί στο ταμείο του Time's Up, στο κέντρο LGBT της Νέας Υόρκης και στον οργανισμό ενάντια στη σεξουαλική βία RAINN.

Η ανάρτηση του έγινε μετά την πρωτοβουλία της συμπρωταγωνίστριάς του στην ίδια ταινία Ρεμπέκα Χολ που επίσης δώρισε την αμοιβή της στο Time's Up.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ