OSCARS

Όσκαρ 2017: Τίμπερλεϊκ, Στινγκ & όλα τα αστέρια της μουσικής στη σκηνή

Όσκαρ 2017: Τίμπερλεϊκ, Στινγκ & όλα τα αστέρια της μουσικής στη σκηνή

Θέλοντας να δώσει ρυθμό και κάτι περισσότερο από όλα όσα έχουν δώσει στην ιστορία του θεσμού οι προηγούμενες τελετές η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών υπόσχεται εκπλήξεις και πρωτότυπες εμφανίσεις για τα φετινά Όσκαρ.

Οι διοργανωτές της βραδιάς ανακοίνωσαν ότι ο Λιν Μάνουελ Μιράντα, ο Στινγκ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και ο Τζον Λέτζεντ θα είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στην σκηνή των βραβείων και θα παρουσιάσουν το δικό τους σόου.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα καλωσορίσουμε αυτούς τους καλλιτέχνες, παγκόσμιας εμβέλειας, στα Όσκαρ. Με την εμφάνιση των καλλιτεχνών δεν θα παρουσιαστούν μόνο οι πέντε έκτακτες υποψηφιότητες στην κατηγορία των πρωτότυπων τραγουδιών, αλλά θα τονιστεί και το γεγονός ότι η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ταινιών" δήλωσαν οι παραγωγοί της βραδιάς Μάικλ Ντε Λούκα και Τζένιφερ Τοντ.

Στη σκηνή μαζί με τον Μιράντα θα ανέβει και η 16χρονη Αουλιί Κραβάλιο, που πρωταγωνιστεί στην ταινία κινουμένων σχεδίων Moana (Βαϊάνα) για τραγουδήσουν το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι της ταινίας How Far I'll Go.

Ο Στινγκ θα τραγουδήσει το The Empty Chair από την ταινία Jim: The James Foley Story, ο Τίμπερλεϊκ θα ερμηνεύσει το τραγούδι του Can't Stop The Feeling από την ταινία Trolls (Οι ευχούληδες), ενώ ο Λέτζεντ θα τραγουδήσει το Audition και το City of Stars από την ταινία La La Land που θεωρείται από πολλούς το φαβορί της βραδιάς.

Η φετινή 89η τελετή των βραβείων Oscar την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωστανά στην COSMOTE TV.

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Tori Amos Pharrell Alicia Keys Sting Justin T

Twitter@TheHollywoodReporter



ΔΗΜΟΦΙΛΗ