OSCARS

Όσκαρ 2017: Η Mέριλ Στριπ συμφωνεί ότι είναι «η πιο υπερεκτιμημένη»

Όσκαρ 2017: Η Mέριλ Στριπ συμφωνεί ότι είναι «η πιο υπερεκτιμημένη»
REUTERS/Lucas Jackson

Η Μέριλ Σπριπ συνεχίζει να φορτίζει πολιτικά το δημόσιο λόγο της. Αυτή τη φορά η πολυβραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και "υπερεκτιμημένη" σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε τροφή για σκέψη από το βήμα του εορταστικού δείπνου για την Εκστρατεία υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

"Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι φονταμενταλιστές, όλων των αποχρώσεων, παντού, εμφανίζονται και φουντώνουν. Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτές οι βαθιές αλλαγές έρχονται με μεγαλύτερη ένταση απ’ ότι αλήθεια βρίσκονταν στον 20ο αιώνα. Δεν πρέπει να εκπλαγούμε αν όλοι παρασυρθούμε κάτω από αυτό" είπε η Μέριλ Στριπ

"Το κακό ευημερεί όταν οι καλοί άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα... κι αυτό είναι αλήθεια. Αν επιζήσουμε μετά από όλα αυτά... εάν το καταστροφικό ένστικτο για ανταπόδοση δεν μας οδηγήσει σε έναν πυρηνικό χειμώνα, θα έχουμε για πολλά πράγματα να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο, αφού θα έχουμε ξυπνήσει και θα έχουμε διαπιστώσει πόσο πραγματικά εύθραυστη είναι η ελευθερία" είπε η 67χρονη σταρ.

Τέλος, αναφερόμενη στον χαρακτηρισμό του Τραμπ πως είναι "υπερτιμημένη" η Στριπ απάντησε με χιούμορ.

Ναι είμαι η πιο υπερτιμημένη, υπερ-βραβευμένη, κι αυτή τη στιγμή η πιο υπερ-επιπληττόμενη ηθοποιός της γενιάς μου. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που με καλέσατε εδώ! Σωστά;".

Η Μέριλ Στριπ βραβεύτηκε με το βραβείο Σύμμαχος στην Ισότητα, που δίνεται σε όσους παρέχουν βοήθεια στην LGBT (ΛΟΑΤΙ) κοινότητα. Η Στριπ διεκδικεί φέτος ακόμη ένα βραβείο Όσκαρ με την 20η υποψηφιότητα της για Όσκαρ για το Florence: Φάλτσο Σοπράνο.

Η φετινή 89η τελετή των βραβείων Oscar την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωστανά στην COSMOTE TV.

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ