OSCARS

Όσκαρ 2017: 50 χρόνια μετά, Μπόνι και Κλάιντ ξανά μαζί

Όσκαρ 2017: 50 χρόνια μετά, Μπόνι και Κλάιντ ξανά μαζί

Οι Γουόρεν Μπίτι και Φέι Ντάναγουεϊ που συμπρωταγωνίστησαν στο κλασικό Μπόνι και Κλάιντ του 1967 συμφώνησαν να βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή της μεγάλης τελετής. Αφορμή τα 50 χρόνια από την ταινία που τους απογείωσε.

Το πρωταγωνιστικό, θρυλικό, δίδυμο θα παρουσίασουν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, το πιο σημαντικό βραβείο της βραδιάς αναφέρει το The Hollywood Reporter.

Aν και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη από την Ακαδημία πηγές αναφέρουν ότι οι παραγωγοί Michael De Luca και Jennifer Todd έχουν έρθει σε επαφή προσωπικά με τους ζωντανούς θρύλους του Χόλιγουντ για να φέρουν αυτό το λαμπρό ζευγάρι ξανά στη σκηνή.

Ο 79χρονος Μπίτι και η 76χρονη Ντάναγουεϊ συνεχίζουν να είναι δραστήριοι στην τέχνη τους παίζοντας σε ταινίες. Η Ντάναγουεϊ έχει τρεις ταινίες στα σκαριά αναφέρει το IMDb ενώ ο Μπίτι ήδη επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη μετά από 15 χρόνια στο δράμα εποχής του 2016 Rules Don't Apply. Επιπλέον είναι συνσεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης της ταινίας.

Το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας είναι το πιο σημαντικό βραβείο για την Ακαδημία Κινηματογράφου και αυτό το υπογραμμίζει όσο μπορεί φέρνοντας στη σκηνή εμβληματικούς χαρακτήρες.

bonnie and clyde ver6 xxlg

Πολλοί, δικαιολογημένα, υποψιάζονται ότι θα υπάρχει και ένας φόρος τιμής στις ταινίες που ήταν υποψήφιες για το συγκεκριμένο βραβείο το 1967.

Οι ταινίες Bonnie and Clyde, Doctor Dolittle, The Graduate, Guess Who's Coming to Dinner και In the Heat of the Night είναι κλασικά αριστουργήματα έβδομης τέχνης.

Σκηνοθετημένο από τον Άρθουρ Πεν το αριστούργημα Μπόνι & Κλάϊντ ήταν υποψήφιο για δέκα όσκαρ και κέρδισε δύο (Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Εστέλ Πάρσονς και Καλύτερης Φωτογραφίας για τον Μπάρνετ Γκάφεϊ).

Η φετινή 89η τελετή των βραβείων Oscar την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωστανά στην COSMOTE TV.

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ