OSCARS

Live Όσκαρ 2017: Όλη η μαγική βραδιά των βραβείων

Live Όσκαρ 2017: Όλη η μαγική βραδιά των βραβείων

Φορέσαμε το κοστούμι, κάναμε ξεσκαρτάρισμα στις σημειώσεις και ξέρουμε τα φαβορί και τα αουτσάιντερ της αποψινής, 89ης τελετής των Όσκαρ. Το CNN Greece είναι ήδη ετόιμο για τη ζωντανή μετάδοση της 89ης απονομής με live blogging για όλα όσα συμβαίνουν μπρος και πίσω από τους προβολείς και τις κάμερες. 

Θα καταφέρει η Εmma Stone να λάμψει και στο κόκκινο χαλί αλλά και στη σκηνή των βραβείων; Θα φέρει ο Ράιαν Γκόσλινγκ την Εύα Μέντες στην τελετή; Θα σαρώσει το La La Land ή θα κάνει την έκπληξη το Moonlight; Οι πρωταγωνιστές και οι δευτεραγωνιστές των εντυπώσεων θα παρελάσσουν μπροστά μας και μέχρι τα ξημερώματα Δευτέρας το μεγαλύτερο κινηματογραφικό event της χρονιάς θα έχει αναδείξει τους νικητές του.

Συντονιστείτε εδώ για όλα όσα θα ειπωθούν, θα μας εντυπωσιάσουν, θα μας δυσαρεστήσουν και θα μας κάνουν να συμφωνήσουμε ότι δεν ξενυχτάμε χωρίς λόγο και αιτία. Θα είναι η 89η τελετή μια πολιτικοποιημένη συνάθροιση ταλέντου ή θα μείνουμε μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων; Τελικά πόσο #OscarsNotSoWhite θα είναι τα φετινά βραβεία;

Θα τα δούμε όλα εδώ, μαζί, με προβλέψεις, παρασκήνιο, νίκες και ήττες, βραβεύσεις και social media αντιδράσεις για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ που προβάλει αποκλειστικά η COSMOTE TV.

Kυρίες και Κύριοι, it's Oscars Time.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ