«Μία βιομηχανία γεμάτη ρατσισμό, σεξισμό & ομοφοβία»: Η Τζέσικα Τσάστεϊν για το Χόλιγουντ
Η Τζέσικα Τσάστεϊν πάντα αντιστέκονταν και καταδίκαζε την υποκρισία του Χόλιγουντ, μιλώντας ανοιχτά για το χάσμα των αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων και ήταν μία από τις πρώτες ηθοποιούς που καταδίκασαν δημοσίως τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.
Μιλώντας στην εκδήλωση "Women In Entertainment" του περιοδικού Elle, η Τσάστεϊν κατέκρινε εκείνους που τηρούν αυτό που κηρύττουν.
"Είναι μία βιομηχανία γεμάτη ρατσισμό, σεξισμό και ομοφοβία" είπε η ηθοποιός σύμφωνα με το 'Hollywood Reporter' και συνέχισε: "Είναι όλοι τόσο απορροφημένοι με τη δουλειά αυτή που σκιάζονται οι φρικτές αδικίες που συμβαίνουν κάθε μέρα".
"Είμαστε πολύ γρήγοροι να κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με κοινωνική δράση και συλλογή κεφαλαίων. Ωστόσο, υπάρχει μία σαφής αποσύνδεση μεταξύ του πώς ασκούμε αυτό που κηρύττουμε σε αυτή τη δουλειά" πρόσθεσε.
Αναφέρθηκε ακόμα στους ηθοποιούς που για να κάνουν καριέρα αναγκάστηκαν να διατηρήσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό μυστικό, παρά το γεγονός ότι η βιομηχανία του θεάματος υποστηρίζει τον γάμο του ίδιου φύλου.
Τόνισε επίσης ότι εξακολουθεί να υπάρχει χάσμα στις αμοιβές μεταξύ γυναικών και αντρών, επικρίνοντας το Χόλιγουντ ότι ενώ λέει πολλά για το θέμα δεν κάνει τίποτα στην πράξη.
Η Τσάστεϊν είναι μία από τις ισχυρές γυναίκες που παλεύουν για ένα καλύτερο και απαλλαγμένο από τη μισαλλοδοξία Χόλιγουντ στο νέο τεύχος του περιοδικού.
Δίκη Τεμπών: Ζήτημα πυρασφάλειας έθεσε κατά την κατάθεσή του ο Αντώνης Ψαρόπουλος
17:56
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη φωτιά στα Μέγαρα: Στη μάχη 115 πυροσβέστες και επτά ενάερια μέσα
17:51
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν για την Ουκρανία μετά τις επαφές Γουίτκοφ και Κούσνερ
17:37
Η Ουκρανία προμηθεύεται περίπου 1.000 πυραύλους Patriot μέσω του δανείου στήριξης της ΕΕ
17:33