Οι αρραβωνιασμένοι Χάρι-Μέγκαν ποζάρουν στον φακό
Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την πρώτη επίσημη συνάντηση τους ως… μελλόνυμφοι.
Ο πρίγκιπας δήλωσε ότι και οι δύο είναι ενθουσιασμένοι καθώς πόζαραν για την πρώτη κοινή τους φωτογραφία μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους.
Ερωτηθείς για το εάν η πρόταση γάμου ήταν ρομαντική, ο Χάρι απάντησε: «Φυσικά και ήταν».
Ο δευτερότοκος γιος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου άφησε να εννοηθεί ότι ήταν ο έρωτάς του για τη Μέγκαν ήταν κεραυνοβόλος, αφού είπε ότι «κατάλαβε πως ήταν η ιδανική, με την πρώτη ματιά».
Το ζευγάρι αποχώρησε με τον Χάρι να αγκαλιάζει την αρραβωνιαστικιά του, η οποία έδειχνε στους φωτορεπόρτερ το δαχτυλίδι των αρραβώνων που σχεδίασε ο ίδιος ο πρίγκιπας.
Τουλάχιστον 11 νεκροί από τις επιθέσεις των Χούθι - Στόχευσαν διυλιστήριο της Σαουδικής Αραβίας
21:23
Δανία: Αρκετοί τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές
21:10
Καβάλα: Νεκρή 65χρονη που κολυμπούσε στους Αμμόλοφους - Προσπάθησαν να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ
20:59
Δύο συλλήψεις σε Μαρούσι και Χίο για πρόκληση πυρκαγιών από αμέλεια
20:47