Η Τζάκι Κένεντι «παραδίδεται» στη Σαουδική Αραβία για 43 εκατ. δολάρια
Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας αγόρασε το περιβόητο κτήμα της Βιρτζίνια που κάποτε ήταν το πατρικό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση.
Η τιμή αγοράς; 43 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με έκθεση στην Wall Street Journal.
Το κτήμα, που ονομάζεται Merrywood, στο προάστιο DC McLean της Βιρτζίνια, πωλήθηκε από τον ιδρυτή της AOL Steve Case, ο οποίος αγόρασε το σπίτι για $24,5 εκατομμύρια το 2005.
Δεν είναι σαφές πώς θα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση της Σαουδικής κυβέρνησης το ακίνητο, αλλά ο επίσημος αγοραστής ήταν η Πρεσβεία του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας οπότε ίσως είναι ιδανικό κατάλυμα για τους αξιωματούχους της χώρας στις επισκέψεις τους στις ΗΠΑ.
Ωνάσης και Τζάκι: Περισσότερο φίλοι, λιγότερο εραστές;
Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι η πιο ακριβή πώληση ακινήτου στην περιοχή.
Χτισμένο το 1919, το οικόπεδο των επτά στρεμμάτων ήταν το πατρικό σπίτι της Ζακλίν Μπουβιέ τη δεκαετία του 1940.
Το ακίνητο των 2,137 τ.μ. διαθέτει πισίνα, γήπεδο τένις και ένα περίπτερο με εσωτερική πισίνα, κουζίνα, γυμναστήριο και αποδυτήρια.
Η αντιπαλότητα της Τζάκι Ο με την αδελφή της σε νέο, αποκαλυπτικό, βιβλίο
Νεκρή φώκια εντοπίστηκε ανοιχτά από το Ακρογιάλι Μεσσηνίας
20:48
Βενεζουέλα: Νεκροί η σύζυγος και τα παιδιά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Λούκας Τρέχο
20:37
Φωτιά στην Καλλιθέα: Η δραματική στιγμή που η ηλικιωμένη πηδάει από το μπαλκόνι για να σωθεί
20:26
«Σήκωσαν» την κορυφή της Πεντέλης οι θυελλώδεις άνεμοι - Οι ριπές ξεπέρασαν τα 100 χλμ/ώρα
20:17