Βουλή των Ελλήνων: χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με ένα οδοιπορικό επιβίωσης
Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων στο πλαίσιο των δράσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, παρουσιάζει από τις 14 Ιουνίου την έκθεση φωτογραφίας "Δρόμοι Επιβίωσης" η οποία δημιουργήθηκε το 2016 σε συνεργασία με την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.
Πρόκειται για φωτογραφικές καταγραφές έμπειρων και καταξιωμένων φωτορεπόρτερ, που συμμετείχαν με τον τρόπο τους, την ευαισθησία τους και τη ματιά τους στο αναγκαστικό ταξίδι, στους "δρόμους επιβίωσης", των προσφύγων, που οδηγούν από τις εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής στην Ελλάδα.
Για το έτος 2018, η χώρα μας έχει αναλάβει τη διοργάνωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018, που έχει καθιερωθεί να "γιορτάζεται" στις 14 Ιουνίου.
Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης - Αίμα: Ένα πολύτιμο αγαθό
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και άλλους φορείς και υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, διοργάνωσε ανοιχτή καμπάνια με ποικίλες δράσεις σε όλη την Ελλάδα.
Δρόμοι Επιβίωσης: 14- 20 Ιουνίου, Ζάππειο Μέγαρο, Αίθουσα 3. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας εδώ.
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29